2777
2789
عنوان

از کی مغازه دارا آف زمستونه میزنن

61 بازدید | 9 پست

لباس زمستونیا رو از چندم آف میزنن؟

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

تقریبا اوایل بهمن

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باب بهمن چون سردتره نمیذارن اول میذارن اخراش

دیگه از 10 ببعد منتظر باش

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
موقع عید اینا اوایل و اواسط اسفند

نه بابا اون موقع ک دیگه بهاره ها رو چیدن باید قبل از اسفند آف بزنن

خودم نظرم رو اوایل بهمنه

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
دیگه از 10 ببعد منتظر باش

میخوایم بریم یه شهر دیگه زمستونی تو آف بخریم بنظرت  ۱۰ بهمن خوبه؟🧐

میخوایم بریم یه شهر دیگه زمستونی تو آف بخریم بنظرت ۱۰ بهمن خوبه؟🧐

دیگه همون حدودا شروع میشه