2777
2789
عنوان

بچه ای که اضطراب جدایی داره

193 بازدید | 21 پست

خواهرم سال بعد میره کلاس اول ولی اضطراب جدایی داره. حتی پیش دبستانی هم ماه اول مامانم باهاش میرفت. امروزم برای سنجش کلی گریه کرد نمیخواست جدا بشه و بره تو اتاق ازش سوال بپرسن. چکار کنیم تجربه دارین؟

دیدم خیلیا گفتن روزای اول مدرسه میرفتن با بچشون تو مدرسه مثلا تو حیاط میموندن و کم کم زمان موندنشونو کمتر میکردن بعد یه مدت دیگه نمیرفتن بچشون هم بدون اذیتی درست شد

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ظاهرا خیلی به مادرت وابسته اس نه؟؟

یا من یا مامانم، روابط اجتماعی خیلی کمی هم داریم متاسفانه و حس میکنه اگه بخواد یکم ازمون دور شه قراره ما ولش کنیم

دیدم خیلیا گفتن روزای اول مدرسه میرفتن با بچشون تو مدرسه مثلا تو حیاط میموندن و کم کم زمان موندنشونو ...

مدرسه رفتن درست میشه مثل پیش دبستانی ولی موقعیت های دیگه رو چکار کنیم خب؟

یا من یا مامانم، روابط اجتماعی خیلی کمی هم داریم متاسفانه و حس میکنه اگه بخواد یکم ازمون دور شه قرار ...

یعنی به هر دوتون وابسته اس؟؟

ببین به نظرم بهتره ببری پیش مشاوره 

مدرسه رفتن درست میشه مثل پیش دبستانی ولی موقعیت های دیگه رو چکار کنیم خب؟

بره مدرسه هرروز چند ساعت از مامانش دوره فقط یکم بگذره خودش درست میشه 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نباید القای حس ترک شدن توسط شما بهش دست بده 

مثلا خیلی از بابا ها تو دعوا با همسرشون میگن بالاخره یه روزی تو و این بچه رو ول میکنم میریم اینا به بچه حس ترس میده یا اینکه مامانه می‌ره سرکار مثلا چون بچه گربه می‌کنه و اینا مامانه بچه رو گول میزنه و تا هواسش نیست فرار می‌کنه می‌ره اینا هم به بچه حس ترس میده با این تصور که مامان رفت دیگه نمیاد منو ترک کرده

به نظرم بهترین کار اینه که ببرید روانشناس کودک

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اگر اعتماد به نفس پایینی داره. رو اعتماد به نفسش کار کنید. بعد باهاش حرف بزنید که از چی میترسه درباره ی ترسش حرف بزنید بغلش کنید احساسش باید درک بشه. براش قصه بگین قصه هایی درباره ی همون ترسی که داره. اگر اصلا جدا نمیشه. باید بمونین پیشش و هر هفته نیم ساعت یه ساعت از تایمی که پیشش میمونی کم کنی تا کم کم عادت کنه.‌

ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...