2777
2789
عنوان

رو به دست فروشی کراش ردم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون اگه خوشش بیاد بهت حداقل یه پیامی الکی میداد ک پیداش نکردم و سر بحثو باز میکرد

اره دقیقا

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

وا تو فازت چیه عامو 😂خو حرف حق تلخه ؟تو دلت پیش اون گیر کرده ولی اون ب تو محل نمیده

اگ واسم سخت بود ک اینجا نمیپرسیدم مشکل اینه تو مشکل داری گلم بمن یچیزی میگی ب یکی دیگ یچیز دیگ  ... اینم حرف حق دیگ گوش کن کسی کمیاد تو سابت بمردمی ک نمی‌شناسندشون نه  بهش بدی کردن تیکه میندازه و عقده گشایی میکنه حتما تو زندگی واقعی روزی چندبار بهش ف و میره نمیتونه نطق بکشه 💩

اگ واسم سخت بود ک اینجا نمیپرسیدم مشکل اینه تو مشکل داری گلم بمن یچیزی میگی ب یکی دیگ یچیز دیگ ... ...

😂😂😂😂گلم تو سالمی کافیه بعد من عقده کشتیب نکردم 😂تو اومدی پرسیدی گفتم احتمالا خوشش از تو نمیاد چ ربطی ب عقده داره تو داری میسوزی ن من عزیزم چون خوشش از تو نمیاد ن کسی بی احترامی کرده ن کسی تیکه انداخته اون مشکل توعه ک اینجوری فک کردی 😂🤣

اگ واسم سخت بود ک اینجا نمیپرسیدم مشکل اینه تو مشکل داری گلم بمن یچیزی میگی ب یکی دیگ یچیز دیگ ... ...

باز هم میگم اگه خوشش از تو میومد صب نمیکرد بهت میگفت حالا یجوری بحثو ب اونجا میکشوند حالا نمیدونم این حرف چ ربطی ب عقده داره ؟؟؟؟ خیلی برام سواله 

بعد اینا دارن میگن ک چرا رو دست بروش کراش زدی این موضوع ب هیچ کس جز تو مربوط نیست شاید تو دلت پیش اون گیر کرده باشه و خودت باید تصمیم بگیری ن کسی دیگ هم نمیتونه ب شغل کسی توهین کنه توعم اگه بخوای ب راحتی میتونی اون پسرو مال خودت کنی با چندتا تکنیک چون با مرور زمان میتونه از تو خوشش بیاد