2777
2789

نوشته یک ناحیه کیستیک به دیامتر 7mm در ناحیه سرویکس کاویته اندومتریال مشاهده میشود که نشانه وجود یک نوباتین سیست می باشد

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این گزارش به احتمال زیاد به وجود یک نبوتین سیست (Nabothian cyst) در ناحیه سرویکس (دهانه رحم) اشاره دارد. نبوتین سیست‌ها ساختارهایی خوش‌خیم هستند که به دلیل انسداد غدد مخاطی سرویکس ایجاد می‌شوند.

ویژگی‌ها:

قطر: در گزارش، قطر این کیست ۷ میلی‌متر ذکر شده است که معمولاً اندازه کوچکی محسوب می‌شود.

ماهیت: این کیست‌ها شایع هستند و اغلب هیچ علامتی ایجاد نمی‌کنند.

آیا نیاز به درمان است؟

در اکثر موارد، نبوتین سیست‌ها نیاز به درمان خاصی ندارند مگر اینکه باعث علائم خاصی مثل درد، ناراحتی یا عفونت شوند.

توصیه:

اگر پزشک دستور بررسی‌های بیشتری نداده است، نگران نباشید.

در صورت وجود علائم غیرعادی مانند درد، خونریزی یا ترشحات غیرطبیعی، با پزشک خود مشورت کنید.

در نهایت، این یافته معمولاً خوش‌خیم و غیرنگران‌کننده 

است.

این گزارش به احتمال زیاد به وجود یک نبوتین سیست (Nabothian cyst) در ناحیه سرویکس (دهانه رحم) اشاره د ...

ممنونم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم