2777
2789
عنوان

آخخخخ جیگرم حال اومد

294 بازدید | 42 پست

نقطه ضعفش اینه از مرد دیگه تعریف کنی یا بدون اطلاع جایی بری 

چون مقصر بود گردن نمی‌گرفت 

گفتم با رفیقم و رلش و داداشه رلش میرم بیرون

صبح گفتم حدود۱۱ اینا

هی هی زنگ هی هی اس تل واتساپ کجاییییی پیدات کنم کشتمتتتت

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اونقد کولی بازی دراورده بود

مامانش زنگ زد بهم دخترم بروووو جایی فقط بیرون نباش نمیدونم چیشده محمد میگه هر کجا پیدا کنم همونجا میکشمش

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

چند سالته خاله؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونقد کولی بازی دراورده بودمامانش زنگ زد بهم دخترم بروووو جایی فقط بیرون نباش نمیدونم چیشده محمد میگ ...

وااا نامزدت یا دوست

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

در حالی ک من خونه خونه بودم فقط گفتم که عصبی شه

قبلا سر کوچیک ترین بحثا سرم داددد میزد در حد....

الان تازه گوشیمو کامل روشن کردم گفتم خب؟

انگار زنگ زدی؟

گفت داد میزنم حالت بد میشه🥲بزار اروم شم زنگ بزنم دخترم خداروشکر طوریت نیس

بلاخره یه روش جواب داد 

بلاخرههههه یه روش جواب داد این قدر دونست این دیگه سرم داد نزدددد

بلاخرههههههه

اسم رمانت چیه؟ 

من نهایت پیچوندن دوسپسرم اونوقتا زنگ میزدم اپراتور اون میومد پشت خط عصبی میشد من کیف میکردم😐😄

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞