2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 35 پست
وا چقدر بی معنی... استخاره یعنی درخواست اینکه هرچیزی که خیر هست پیش بیاد! اونوقت برای ازدواج اشتباهه ...

از یه روحانی شنیده بودم که اینطور می‌گفتن. باز نمی‌دونم شاید انجام بدم. ممنونم ازتون

شخص معتبری رو میشناسید توی تهران؟

نه عزیزم

من تو شهر خودمونم نمیشناسم چه برسه به تهران

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون میشم نظرتون رو واضح بیان کنید. شما میگید کلا باید این مسائل رو نادیده گرفت؟ یعنی تا حالا نشده ...

خب قبل اینکه ازدواج کنید اشنای طرف تو خوابش گفته ی نباید این ازدواج سر بگیره.پس نباید ازدواج کنبد دیگ واضح نیست؟

خب قبل اینکه ازدواج کنید اشنای طرف تو خوابش گفته ی نباید این ازدواج سر بگیره.پس نباید ازدواج کنبد دی ...

خب یعنی شماهم جای من بودید صرفا به خاطر یک خواب قید همه چیز رو می زدید؟ انقدر‌ براتون راحته؟!

خب یعنی شماهم جای من بودید صرفا به خاطر یک خواب قید همه چیز رو می زدید؟ انقدر‌ براتون راحته؟!

شما خودت حرف خودتو نقض میکنی عزیزم.مگه نمیگی خواباش واقعیه و هکثرن تعبیر میشه