2777
2789
فردی میرم زوج درمانی هم میرم زوج درمانی میتونم بگم عالیه همسرم اولش گارد داشت ول الان بدو بدو میاد ک ...

ما هم پارسال چند جلسه رفتیم خوب بود خواستم دکتر دیگه ای برم ولی نمیتونم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم پارسال چند جلسه رفتیم خوب بود خواستم دکتر دیگه ای برم ولی نمیتونم

میدونم واقعا گرونه 

من و همسرم هر دو کارمندیم 

واقعا فشار میاره ولی کمک هم کرده به همین خاطر ادامه میدم

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
میدونم واقعا گرونه من و همسرم هر دو کارمندیم واقعا فشار میاره ولی کمک هم کرده به همین خاطر ادامه مید ...

انشالله مشکلتون حل بشه زندگی تون شیرین تر بشه براتون 💓

من تلفنی اصلا دوست ندارم رودرو باید حرف بزنم

من بیچاره چون بچه دارم و کسی نیست بچه هامو نگه داره حتی راضی بودم بهم راهکار نده اما حرفامو به یکی بگم خالی بشم اما حضوری رو منم بیشتر میپسندم 

الهی مشکلاتت حل بشه اما واقعا یه تومن برای هر جلسه زیاده همین طور که این جلسات حداقل باید پنج تا ده جلسه بری

من بیچاره چون بچه دارم و کسی نیست بچه هامو نگه داره حتی راضی بودم بهم راهکار نده اما حرفامو به یکی ب ...

درسته اگه ۲ ۳ جلسه بود جور میکردم میرفتم ولی نمیشه الان شرایطشو ندارم 

درسته اگه ۲ ۳ جلسه بود جور میکردم میرفتم ولی نمیشه الان شرایطشو ندارم

کاش حداقل یه ادم عاقلی کنارت بود و راهنماییت میکرد 

تو اینترنت باز خودت مطلب سرچ کن ببین برای بهتر شدن روابطتتون چیکار میتونی انجام بدی من خودم به جایی رسیدم که حتی بخدا مشاوره جوابی نداشت در مقابل کارهای همسرم که بهش میگفتم 

اما نمیدونم خودمم امروز نتونستم اعتماد کنم اگه دوست داری اسنپ دکتر از مشاورش استفاده کن نهایت تا یه تومن هزینه کن شاید حداقل اون با علمی که داره راهنمایی کنه من خودم چند باز زنگ زدم جواب نگرفتم