من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
برا چربی ولاغرشدن دمنوش دارچین درست کن یه مقدارعسل هم بزن بخورید .سماق هم براچربی ولاغرشدن مفیده بری ...
چشم عزیزم حتما ممنونم
هرکار میکنم به وزن قبل بارداری برنمیگردم
بااینکه چند کیلو کم کردم و الانم غذام زیاد نیس ولی کلا استپ شده رو همین وزن 61 و اصلا نه بالا میره نه پایین
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
گوشت کبوتر مقدار زیادی آهن دارد و برای افراد دارای فقر آهن و کم خونی، مفید و مناسب است. به دلیل وجود مقدار مناسب پروتئین در گوشت کبوتر، مصرف آن به ورزشکاران و افرادی که به انرژی زیادی در طول روز نیاز دارد، توصیه میشود. گوشت کبوتر طبع گرمی دارد و مصرف آن برای تقویت قوای جنسی مناسب است