2777
2789
عنوان

طلای آب شده بگیرم یا مستعمل❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 20 پست
خب عزیزم من الان النگو گوشواره ام تو خونه افتاده ابشده نه مزد ساخت دادم نه چیزی باهاش چیکار کنم بنظر ...

آبشده هم مزد داره و به انصاف طلافروش متغیره. طلا رو لزومن کاری نباید کرد، همین خریدن و گوشه خونه انداختن کافبه. منتها سوال شما این بود ک مستعمل بگیرین یا ابشده. من پیشنهادم در حال حاضر سکه س. سکه ی امامی و یا ربع بانکی. چون در حال حاضر به دلیل پایین بودن حبابش با بالارفتن طلا از وزن و از حباب نفع میبرید. خیالتونم راحته سرمایتون پیش خودتونه

آبشده هم مزد داره و به انصاف طلافروش متغیره. طلا رو لزومن کاری نباید کرد، همین خریدن و گوشه خونه اند ...

من یبار همربع سکه  هم امامی گرفتم 

بعد موقع عمل صبح رفتم فروش خدا میدونه چقدر اذیت شدم نمیخریدن یا قر میومدن قشنگ عصرش هم رفتم تا یکی ازم خرید 👀همون روزم بالا پایین میشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یبار همربع سکه هم امامی گرفتم بعد موقع عمل صبح رفتم فروش خدا میدونه چقدر اذیت شدم نمیخریدن یا قر ...

میدونم درک میکنم میفهمم چقدر اذیت شدید. چاره ش این بوده که سکه رو می بردید مستقیم پیش سکه فروش، طلافروشام از شما میخرن میفروشن سکه فروش. مثلا زنگ میزنه به سکه فروش اون میگه ربع رو میخرم 18، طلافروش برا نفع خودش میگه من 17.600 برمیدارم که این وسط 400 گیرش بیاد. درحالیکه نگاه میکنین روی تابلو قیمت می بینید ربع رو زده 18.100... اینجاست که شک می کنیدو نمیفروشیدو اذیت میشین یا اینقدر پایین میگن که تعجب میکنین یا شده میگه میخرم ولی الان پولشو ندارم، من همه اینارو تجربه کردم میفهمم