سلام. فعلا ۸ تومن دارم هر دوسه ماه هم میتونم ۸ تومنی رو کنار بذارم طلا بخرم. بنظرتون باهاش طلای مستعمل بگیرم که تو شهرمون کمتر از ۷ درصد نمیتونم پیدا کنم یا طلای آب شده که طلافروش فقط فاکتورشو میده؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین توی ابشده تا وزن گرم طلا ب ۳۰ نمیدونم یا ۵۰ نرسه نمیتونن دستتون چیزی بدن چون ابشده انگ میخورهبع ...
یاخدا شوخی میکنید دیگه
این کجاش خوبه؟
الان طلا حدودن گرمی 5.200 تومنه. 1گرم میخرین روش 35هزارتومن سود میده. بعبارتی 0.006 هزارم گرم! اونم در ماه!!! یعنی با پولی که شما بهش دادین داره کار میکنه و خرید فروش انجام میده و از نوسانات بهره مند میشه سر ماهم 6هزارم 1گرم طلا بهتون سود میده. خیلی هم عالی
ان شاالله که اتفاقی نمیوفته با این حال اگه قصد خرید طلا تو این چند روز رو دارین به جای آبشده برید سمت سکه، چون حباب سکه به پایین ترین حد خودش رسیده و درصورت رشد طلا هم روی وزن سود میبرید هم روی حباب