2777
2789
عنوان

طلای آب شده بگیرم یا مستعمل❓❓❓

127 بازدید | 20 پست

سلام. فعلا ۸ تومن دارم هر دوسه ماه هم میتونم ۸ تومنی رو کنار بذارم طلا بخرم. بنظرتون باهاش طلای مستعمل بگیرم که تو شهرمون کمتر از ۷ درصد نمیتونم پیدا کنم یا طلای آب شده که طلافروش فقط فاکتورشو میده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم🙏🌺فقط اینکه گفتید روی اون گرمی سود میده یعنی چی؟

ببین 

توی ابشده تا وزن گرم طلا ب ۳۰ نمیدونم یا ۵۰ نرسه نمیتونن دستتون چیزی بدن چون ابشده انگ میخوره

بعد 

من هر گرمی ک میخرم قرارداد بستم 

گرمی ۳۵ هزار تومن ماهانه سود میده 

فک کن ۱۰ گرمی ماهانه سیصد و خورده هم سود میده

چقدر خوبهه

حالا گرم بالاتر ک بهتر

ببین توی ابشده تا وزن گرم طلا ب ۳۰ نمیدونم یا ۵۰ نرسه نمیتونن دستتون چیزی بدن چون ابشده انگ میخورهبع ...

هم گرم طلا مو دارم 

هم روی اون سود میده بهم 

اخر کار هم کامل گرم طلامو میده 

پول نقدِ حاضر و آماده بدید فاکتور بگیرید! اصلا و ابدن

آبشده درسته ک با 8 میلیون 10میلیون کسی نمیده اصلا وزنی نداره و نمیشه داد ولی اومدیمو فروشنده یه بلایی سرش اومد حالا باید بدوعید دنبال پولتون

پول نقدِ حاضر و آماده بدید فاکتور بگیرید! اصلا و ابدنآبشده درسته ک با 8 میلیون 10میلیون کسی نمیده اص ...

درسته ولی شهرما کوچیکه چندین ساله طلافروشن فکر نمیکنم اتفاقی بیفته🤔

پول نقدِ حاضر و آماده بدید فاکتور بگیرید! اصلا و ابدنآبشده درسته ک با 8 میلیون 10میلیون کسی نمیده اص ...

من ک نگفتم کجا کی یا تبلیغ کنم 😅😅

فقط توضیح دادم

فاکتور دارم معتبره برام شهرستانیم 

شوهرمم حرف شما رو میزنه 😁😁

ببین توی ابشده تا وزن گرم طلا ب ۳۰ نمیدونم یا ۵۰ نرسه نمیتونن دستتون چیزی بدن چون ابشده انگ میخورهبع ...

یاخدا شوخی میکنید دیگه

این کجاش خوبه؟ 

الان طلا حدودن گرمی 5.200 تومنه. 1گرم میخرین روش 35هزارتومن سود میده. بعبارتی 0.006 هزارم گرم! اونم در ماه!!! یعنی با پولی که شما بهش دادین داره کار میکنه و خرید فروش انجام میده و از نوسانات بهره مند میشه سر ماهم 6هزارم 1گرم طلا بهتون سود میده. خیلی هم عالی 

یاخدا شوخی میکنید دیگهاین کجاش خوبه؟ الان طلا حدودن گرمی 5.200 تومنه. 1گرم میخرین روش 35هزارتومن سود ...

خب عزیزم 

من الان 

النگو 

گوشواره ام 

تو خونه افتاده 

ابشده نه مزد ساخت دادم نه چیزی 

باهاش چیکار کنم بنظرتون؟!

حقیقتا از بانک طلا هم سر در نمیارم 

بورس رو هم دوس ندارم ریسک کنم 

درسته ولی شهرما کوچیکه چندین ساله طلافروشن فکر نمیکنم اتفاقی بیفته🤔

ان شاالله که اتفاقی نمیوفته با این حال اگه قصد خرید طلا تو این چند روز رو دارین به جای آبشده برید سمت سکه، چون حباب سکه به پایین ترین حد خودش رسیده و درصورت رشد طلا هم روی وزن سود میبرید هم روی حباب