2777
2789
چه عالییی😍من خودم از امسال برای تخصص میرم اونجا...🤗

چه خوب

این حس و حال خوبتو برا بچه هام ارزو دارم

انشالله موفق باشی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی بار مشهد، توی اسفند، که رفتیم مواد غذایی تهی‌هه کردیم و آبگوشت درست کردیم.ی بار ژاپن، که از پرواز ...

مگه اجازه میدن از فرودگاه خارج شید؟

ماهم برای رفتن به کشور دیگه ای مجبور شدیم بریم دبی ، ۱۱ ساعت توی فرودگاه بودیم دیوونه شدیم دیگه 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

سفر زیاد رفتم اما بین همه سه تاش عالی بود

سال نود پدربزرگ و مادربزرگم رو‌بردیم سوریه

سال نود و سه یه مشهد با خانواده همسرم رفتم خیلی خوش گذشت

سال ۴۰۲ هم سفر به انزلی

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
انشالله گلهات حس خیلیی بهتری تجربه کنن عزیزم🌹.. همچنین به امید موفقیت اونا❤️

فدات😘

انشالله🌹❤️

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

مگه اجازه میدن از فرودگاه خارج شید؟ماهم برای رفتن به کشور دیگه ای مجبور شدیم بریم دبی ، ۱۱ ساعت توی ...

چون دلیل از دست دادن پرواز دوم مربوط به تاخیر پرواز اول بود، بله، ویزای رایگان ۲۴ ساعته دادن و ما رو به هتل هواپیمایی امارات بردن.

چجور ۵ ساعته ۱۰۰۰ کیلمتره

نه عزیزم از مرز تا ایروان ۵۰۰ کیلومتره تقریبا

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ایروان

با اتوبوس ۵ ساعت😳😳