2777
2789
سوالتون

من عاشق ی پسره بودم( پسره سه سال دنبالم بود ی سال رل زدیم دید عاشقشم رفت)

فهمیدم رل زده با ی دختره اقوامشون ک واقعن از لحاظ ظاهر قیافه و شغل ب پای من نمیرسه 

دوست صمیمی خواهر پسره س و اقوامن 

همیشه پسره میکفت مث خواهرمه

ولی ی سری شواهد دیدم فهمیدم با اون رل زده

ولی داره منو دیوونه میکنه 

اول اینستاگرام منو انبلاک کرد 

بعد پونزده روز تلگرام بعدش وانساپ (برای این نیست ک دوس دختر جدیدش منو تو لیست بلاکی هاش نبینه و برای اینم نیست ک لیست بلاکی هاش خلوت بشه)

قبل اینک وانساپ منو انبلاک کنه برای دوست صمیمی من توی اینستا استوریشو ی ریپلای ساده زد ولی خب تا خالا ریپلای نکرده براش 

چرا دارا اینکارا رو میکنه؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عاشق ی پسره بودم( پسره سه سال دنبالم بود ی سال رل زدیم دید عاشقشم رفت)فهمیدم رل زده با ی دختره اق ...

بخدا روانیه و عقلش زیر شکمشه اینا فقط برا هوس میرن با دخترا متاسفانه

😭چرا اذیتم میکنه اون ک خودش رفت😭😭😭😭😭

برو پیش ی روانشناس لطفااا درداتو بگو...

بهتر میشی احتمالا افسردگی هم بگیری زیاد برو بیرون با دوستات بگرد برو باشگاهی جایی تا دردت زودتر خوب بشه...

روانی تو جامعه زیاده گلم.قربون دلت برم ک انقد درد داره 

برو پیش ی روانشناس لطفااا درداتو بگو...بهتر میشی احتمالا افسردگی هم بگیری زیاد برو بیرون با دوستات ب ...

خدا نکنه عزیزم 

من معلمم و دارم برا کنکور میخونم پزشکی بیارم ولی فکر اون نمیزاره😭

دلم داره میترکه نمیدونم چیکار کنم نمیدونم واقعن نمیدونم

خدا نکنه عزیزم من معلمم و دارم برا کنکور میخونم پزشکی بیارم ولی فکر اون نمیزاره😭دلم داره میترکه نمی ...

من خیلی دیر فهمیدم ولی کاش میرفتم پیش روانشناس و روانپزشک..

من بعد سالها تازه میرم پیش روانشناس و روانپزشک...لطفا برو ببین چی میگن خداروشکر ک معلمی و دستت تو جیب خودته راحتتر میتونی بری پیششون...