2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با دوست صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 35 پست
اولاش واقعا همو دوست داشتیم ولی دروغ گفتنای خانوم بیخود باعث خدشه دار شدن اعتمادم شد بعد ها هرچی می‌ ...

خداروشکر ما جیک پوک همو میدونیم دروغی نگفته

اگه بگه تمااام

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

خداروشکر ما جیک پوک همو میدونیم دروغی نگفتهاگه بگه تمااام

اره بابا ازش بعید نیست اینکارا

خوشبحالت واقعا خوشبحالت منم آرزوم بود این دروغ نمی‌گفت دیگ حیف اعتمادم رفته برنمی‌گرده. واقعا رفیقای بقیه رو میبینم آتیش میگیرم میگم مگه من چه گناهی کردم مگه اینا حق من نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا ازش بعید نیست اینکارا خوشبحالت واقعا خوشبحالت منم آرزوم بود این دروغ نمی‌گفت دیگ حیف اعتماد ...

من خواهر ندارم

نگو خوشبحالت انقدر بدبختی کشیدم دیگه خدا فقط همین یکیو بهم داد :)

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من خواهر ندارمنگو خوشبحالت انقدر بدبختی کشیدم دیگه خدا فقط همین یکیو بهم داد :)

منم خواهر ندارم قربونت برم. نه خواهر ن برادر ن مادر. فقط یه به اصطلاح پدر دارم ک از صد تا دشمن هم بدتره. به کی دردمو بگم من. ن رفیق درست حسابی دارم ن خانواده ای. البته یه دوست خارج از کشور دارم طرف گرجستانیه انگار فرشتست بخدا خیلی مهربونه و تا حالا یبارم ناراحتم نکرده. دروغ هم بهم نگفته. خیلی دوسش دارم. دعا کن خوب درسامو بخونم پولدار شم بتونم برم ببینمش. داریم تلاش میکنیم بهم برسیم 

منم خواهر ندارم قربونت برم. نه خواهر ن برادر ن مادر. فقط یه به اصطلاح پدر دارم ک از صد تا دشمن هم بد ...

ان شاءالله عزیزدلم

پسر است یا دختر