2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با دوست صمیمی

125 بازدید | 31 پست

یه دوستی دارم خیلی باهم جوریم 

ولی اینکه بیش از حد بهم پیام میداد آبم می خورد پیام میداد 

و انرژی منفی بود و با اینکه مشکل خاصی نداشت همش چی ناله می کنه 

به خاطر اون ایتامو حذف کردم که پیام نده 

پانسیون بودم اومدم خونه درس بخونم که اونو نبینم 

اینم بگم درسته که خیلی همه چی رو می که و ذهن آدمی درگیر می کنه و خیلی هم انرژی منفیه ولی منو خیلی دوست داره 

از اون طرفم منم اونو خیلی دوست دارم و مثل خواهرمه 

اما رو رفتاراش به شدت وسواس فکری گرفتم 

و رهنمود درگیر می کنه و خیلی حساس شدم نسبت به کاراش انگار توقع ام ازش خیلی رفته بالا 

کوچک ترین رفتار و حرکتش منو بی نهایت بهم می ریزه 

به نظرتون باهاش قطع رابطه کنم 

و اینکه چه طوری این کارو کنم خطمو عوض کنم ؟؟؟

مادرم میگه نه 

خیلی باهم خوبید 

ولی من دارم عذاب میکشم 

تقصیری هم نداره بنده خدا خیلی هم دوسش دارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یهو قطع نکن رابطتو.کم کم کمرنگ کن

چه طوری کمرنگ کنم 

پانسیون درس می خونه 

پیام میداد واسه همین زنگ نمی زد 

تصمیم دارم ایتا و کلا هر برنامه ای رو گوشیم دارم پاک کردم که پیام نده 

زنگ هم زد بهونه کنکورو میارم 

منم همچین شرایطی دارم تازه خیلی بیشتر از تو صمیمی هستیم

پدرش الان چندروزه فوت کرده از صبح زود تا اخرشب پیششم 

فقط امروز نرفتم چون از فامیلاش سرما خوردم اونجا بودن...

حتی چند ثانیه قبل از اینکه پدرش فوت کنه داشت از محیط اطرافش و خانوادش ویس میفرستاد برام ببین در چ حد هستیم

ولی خب قطع ارتباط برای من غیر ممکنه چون یکی هستیم ما

کل فامیلاش منو میشناسن یا اونایی ک من حتی نمی‌شناسم آنقدر درموردم حرف خوب زده ک مثلا میگفتن عه فلانی تویی...

ببین خیلی قاطی هستیم باهم

ی مدت این فکرای مثل تو زد ب سرم ولی فهمیدم هیچوقت نمیتونم..... بدون اون میمیرم

ذره ذره با فوت باباش منم آب شدم هیچ فرقی نمیکنه باهام 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

چه طوری کمرنگ کنم پانسیون درس می خونه پیام میداد واسه همین زنگ نمی زد تصمیم دارم ایتا و کلا هر برنام ...

اره دیگ بگو درط دارم نمیخوام با کسی در ارتباط باشم این مدت.تعارف نداری ک از کسی ک خوشت نمیاد بذارش کنار ب کسی بدهکار نیستی

نمیشه اون رفتارهایی که اذیتت می‌کنه رو بهش بگی تا اصلاح کنه ؟؟ البته اصلاح یک شبه اتفاق نمی افته کم ...

ببین تقصیر اون نیست 

تقصیر منه 

من رو کوچک‌ترین رفتار هاش وسواس گرفتم و مدت ها به هم میریزم خیلی شدید حالم بده میشه و اصلا دست خودم نیست 

نه قطع رابطه نکن همه ی آدما یه رفتار رو مخی دارن بنظرم بهتره باهاش صحبت کنی،اگر رابطه دوستانه اتون برات ارزش داره باهاش صحبت کن ، منم یکی از دوستام خیلی چوسناله میکنه و هیچوقت از خوشیش نمیگفت ولی خب میدونم آدم بدذاتی نیست باهاش صحبت کردم گفتم وقتی بهت میگم چخبر دوست دارم اخبار خوب ازت بشنوم و کلی چیز دیگه بهش گفتم فعلا ک خوبه اگر هم ببینم زیاد رو چیزی مانور میره رک بهش نظرم رو میگم که بس کنه

نه قطع رابطه نکن همه ی آدما یه رفتار رو مخی دارن بنظرم بهتره باهاش صحبت کنی،اگر رابطه دوستانه اتون ب ...

روم نمیشه واقعیت 

به جز اون 

خودمم نسبت به رفتار هاش وسواس گرفتم 

مثلاً من اگه به هر کدوم از دوستام زنگ بزنم و جواب ندن هیچ اهمیتی برام نداره 

اما الان به اینکه زنگ زدم و جواب نداد به حدی اعصابم ریخت بهم که خانواده ام از چهره ام فهمیدن و حتی احساس کردن اتفاق مهمی افتاده 

و اینکه این موضوع اصلا تحت اختیار خودم نیست

ببین تقصیر اون نیست تقصیر منه من رو کوچک‌ترین رفتار هاش وسواس گرفتم و مدت ها به هم میریزم خیلی شدید ...

یه مدت یه بهانه ای جور کن وازش دوری کن. ببین بهتر میشی یا نه. ولی یهویی قطع نکن .چون وابسته هستین شاید حالت بد بشه