2777
2789
عنوان

دوست پسرم رفته برمیگرده

47 بازدید | 4 پست

حدود نه ماه با هم بودیم و اشناییمون هم اتفاقی نبود. توی شکست دادن دشمن خونیم کمکم کرد و به طور خیلی عجیبی داستانش به داستان من ربط داشت. از رفاقت عادی وارد رابطه شدیم. هرماه دعوا میکردیم فاز غم بر می‌داشت ولی منو مقصرش میدونست ولی بعد ی روز آشتی میکردیم. سری قبل که دعوا کردیم آف زد و رفت تا 13 روز اشتی کردیم خودمم برش گردوندم. اینبار حدود 17 روزه کات کردیم و بهم گفت اکسش بهتر از منه و بلافاصله کات پروفش رو با ی دختر ست کرد ولی دختری رو هیچ جا فالو نداره(شیش نفرو فالو داره همشونم پسرن و رفیقاشن) بعد استوری گذاشته بود اهنگ گذاشته بود که اراده کنی برات میمیرم ولی کسیو تگ نکرده. هیچی پست نداشتاااا ولی بعد کات پست گذاشت همشم پروف شاد میزاشت و کلا شروع فعالیت کرد ولی دختریو فالو نداره. داره حرص منو در میاره؟ میتونم برم بهش پیام بدم ولی چون یکمی فیلترینگ بلده میترسم اهمیت نده یا رفیقاشو بریزه سرم. اون موقع که کات کردیم 55 تا پیام داده بود که خلاصه پیاماش یعنی من بازیچشم. خودشم گفت تو بازیچه منی. ولی اوایل خیلی خوب بود نمیدونم چرا یهو اینجوری شد. بهمم تو دعوا گفت تنها فرقت با بقیه این بود که حس نمیکردم هیولام حالا که گارد میگیری. ساعت 12 شب به بعد هم گفته بود که ی جا هم خوندم از این ساعت به بعد حرف دله و باید جدیش گرفت. ولی قبلا تو همون ساعت گفت دوستم داره و همیشه باهامه. گیج شدم الان. یعنی داره حرصمو در میاره؟ برمیگرده؟ دوستم داره یا نداره؟ یا داره سعی میکنه فراموشم کنه؟ 

نظرسنجی

😂😂😂

ببین چقد ارزش خودتو پاسین اوردی ک داره این کارارو باهات میکنه.یبار کات کرده خودت برش گردوندی دوباره منتظر خودته ک بری بیوفتی ب پاش.برگشته تو روت گفته ت بازیچه ای بعد ت اومدی اینجا نظر مردومو میخوای بجای اینکه بزنی از همجا بلاکش کنی؟بندازش اشغالی بابا هرکاری بخاد بکنه درک

😂😂😂ببین چقد ارزش خودتو پاسین اوردی ک داره این کارارو باهات میکنه.یبار کات کرده خودت برش گردوندی د ...

اوایل دوستم داشت من نمیدونم الان دقیقا هدفش از این اخلاق تخمیش چیه.داره حرصمو در میاره؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید