2777
2789

بنظرتون چیکار کنم شوهرم میگه‌من اصلا راضی نیستم خواهرت بیاد اینجا مهمونی نامزدیشو بگیره خواهرمم خونه خودشون و مامانم خیلی کوچیکه ساید در حد یه میوه و شیرینی و چای خوردن باشه اگه بگم به خواهرم دیگه اسممو نمیتذه و همه ی مراسماش دعوتم نمیکنه دیگه‌ دلمم براش  میسوزه چن ماهه مامانم گردن اون خواهرمه پدری هم نداریم بهش تکیه کنیم‌ شوهرمم از یه احاظ حق داره میگه اونا وقتی که تو بهشون خیای احتیاج داشتی نبودن راستم میگن بارها با خواهرای دیگم جم شدن منو تنها گذاشتن خیلی وقتا ناراحتم کردن  بچمو ناراحت کردن خونه من از همشون بزرگتره و خواهرم الان میگه من دوس دارم خونه شما باشه نامزدیم از صبح ده بار پیاممو نوشتم پاک کردم دلمم نمیاد دلشو بشکنم چیکار کنم 🥺🥺😔کاش بدی ادمارو فراموش نمیکردم شوهرم راس میگه این خواهرم کلا خیلی پر تنش و استرسی هستش میاد ارامش خودمو خونوادمو کلا میگیره شوهرمم باهاش لجه میگه میبینمش فشارم بالا میره  فقط واسه این خواهرم اینجوریه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید طبق معمول شوهرت نذاشته تا تو رو هم با خودشون ببرن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

حالا نمیمیری که چن ساعته دیگه خوبه ازت پول نخواسته چن ساعت هست میرن حالا واسه  یاد گلایه و منو تنها گذاشتن افتادی مگه خواهرا با هم از این حرفا دارن

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

وا مگه اون خونه فقط واسه شوهر شماس شما هیچ حقی نداری؟ هر چقدرم با خواهرت از این مسائل حاشیه ای داشته باشی خوب نیست واسه جشنش اینجوری دلشو بشکونی هر چیزی جایی داره رفتار بدشو جای دیگه هم میتونی تلافی کنی الان وقتش نیست 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

من باشم میگم شوهرم راضی نیست و گفت تو حرمتشو نگه نداشتی منم موندم بین شمادوتا کاشکی تو اخلاقت بهتر بود . اگر میخوای بیا باشوهرم صحبت کن من خیلی حرف زدم دعوام کرد بدجور

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

همین یبارو بهش کمک کنید ، نامزدیش مهمه پای ابروی خودتون هم وسطه ، اگه فردا پسفردا برای مراسمی دعوتتون نکرد شوهرت جلوی باجناقش کوچیک میشه ولی اگه الان اینکارو انجام بدید خودت و شوهرت به چشم میاید.