2777
2789
عنوان

همسرای شما هم اینطورین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 63 پست
اها نه شوهرم اصلا اینجور نیس اصلا تعریفی نیسولی بابام تا دلت بخواد🤣🤣🤣🤣🤣🤣همچین با شور و شوقم تع ...

آره فک میکنم اونایی که سر زبون دارن بیشتر اینطوری باشن

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

میدونی بقول شما دروغ نمیگن فقط یجورایی پیاز داغشو زیاد میکنن انگار میخان یجورایی دلبری کنن😂😅

آره بعضی وقتا، حالا خیلی چاخان بزرگی نیستا

مثلا برام تعریف کرده بود توی خوابگاه یکی تو یخچال مشروب نگه داشته بود برداشتم ریختم تو باغچه جاش آب گذاشتم، بعدا اون پسره رو بیرون کردیم

ولی به مامان بابام گفت بو کردم دیدم مشروبه، گذاشتم سر جاش، بعدا اون پسره رو بیرون کردیم، ینی اون قسمت اولشو به من الکی گفته بود، شایدم خجالت کشید به مامان بابام بگه، نمیدونم

من خیلی رو رفتاراش حساس میشم😬

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا ....حالا از خانواده ی زنش میگه از فک وفامیلاش جو میده میبینی زنش از اونور میگه امیر چاخان نکن ...

😅😅

دوز همسر من کمتره، در حد یکی دو جمله‌س😂

من خیلی حساسم زود متوجه میشمکاش اینطوری نبودمباور کن نصف کسایی که میگن نه شاید فقط متوجه‌ش نشدن و بی ...

اره دقیقا زیاد حساس نباش 

چرا مثلا تو یه مسائلی شده که شوهرم بخواد بگه من بهتر میدونم یا بیشتر از تو بلدم 

اگه واقعا حرفش درست باشه و من درمورد اون موضوع ندونم که خیلی ام استقبال میکنم و دفعه های بلدم در موردش ازش نظرخواهی ام میکنم که میدونم حس قدرت بهش میدم اینطوری 

ولی اگه درست نکنه و بدونم درست نمیگه و ادعا میکنه که درست میکه خلافشو بهش ثابت میکنم

اینا همشون خیلی عادین به نظرم 

خودتو الکی اذیت نکن 

خب اینا دوست دارن تعریف و تمجید بشن.حالا پدربزرگ من کلاً چاخان می کرد تخیل سازی می کرد عجیب جوری که ...

آخی الهییی😂

همسر من گاهی اینطوریه، البته خیلی خفیفه در حد یکی دو تا جمله که اضافه کنه به واقعیت

اره دقیقا زیاد حساس نباش چرا مثلا تو یه مسائلی شده که شوهرم بخواد بگه من بهتر میدونم یا بیشتر از تو ...

آره باید ول کنم خودم با صداقت تمام رعتار میکنم کم کم میبینه بیشتر یاد میگیره

اره دقیقا

همون باید سکوت کنم کم کم درست میشه

آدم خوبیه بیس‌شو داره، فقط رو جزئیات بعضی اخلاقاش باید کار بشه😆😂

همون باید سکوت کنم کم کم درست میشهآدم خوبیه بیس‌شو داره، فقط رو جزئیات بعضی اخلاقاش باید کار بشه😆😂

اره امتحان کن شاید بهتر بشه 

بابای من که نمیشه درست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 به شدتم شلوغ کاره🤣🤣🤣

ولی خب بدم نیس خیلی یا مثلا میخوان تو یه موضوعی بخندونن ادما یا بگن ما خیلی باحالیم 

بابا من که اینجوره

اره امتحان کن شاید بهتر بشه بابای من که نمیشه درست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 به شدتم شلوغ کاره🤣🤣🤣ولی خب بدم نی ...

آخیییی😂😂😂😂فک کنم خیلی پیششون خوش میگذره به همه

سلامت باشن

من با همسرم ۴ سال دوست بودم، الان که ازدواج کردیم گاهی این حس بهم دست میدهحالا همه مثل هم نیستن منظو ...

دقیقا تا زیر سقف نری مشخص نمیشه شما چطور به خانوادت گفتی با یکی تو رابطه ای؟میخاد بیاد خواستگاری میکه بگو میترسم بگم ❤️‍🩹🥲

آخیییی😂😂😂😂فک کنم خیلی پیششون خوش میگذره به همهسلامت باشن

فدات شم 

اره خوبه بعضی وقتا 

واینکه دوست دارن بهشون توجه بشه این ادما خیلی 

حالا توام خیلی به شوهرت توجه و محبت کن شاید از اینم باشه 

یا اگه ام تاثیری نداشت خب کلا اخلاقش همینه 

سخت نگیر

دقیقا تا زیر سقف نری مشخص نمیشه شما چطور به خانوادت گفتی با یکی تو رابطه ای؟میخاد بیاد خواستگاری میک ...

من والا از همون اول به مامانم گفته بودم

بابامم عکسمونو بکگراند چتمون دید، در حالیکه داشتم با همسرم چت میکردم😂😂 عصبانی شد به مامانم گفت، مامانمم گفت قراره بیاد خواستگاری

خلاصه تاریخشو در نظر گرفتیم، شماره‌ی مامانمو دادم بهشون، زنگ زدن اجازه گرفتن، مامانمم به بابام گفت، نگران نباش این روزا هم میگذره و فقط یه خاطره ازش میمونه

خوشبخت بشی☺️🌼

فدات شم اره خوبه بعضی وقتا واینکه دوست دارن بهشون توجه بشه این ادما خیلی حالا توام خیلی به شوهرت توج ...

درسته، آره باید بیشتر بهش توجه کنم، ایشالا که خیره

ممنونم خیلی خوشحال شدم🥰