2777
2789
عنوان

چرا میاد باشگاه ولی ورزش نمیکنید

160 بازدید | 15 پست

یه عده هستن فقط میان با دوستاشون تیپ میزنن و ارایش میکنن دم دستگاه ها وایمیستن ۲ ساعت میگن میخندن فقط ، یعنی دریغ از یه حرکت😕😕😕

بعد چون وایسادن اون وسط شلوغ میشه، ماها که واقعا ورزش میکنیم حتی نمیتونیم رد شیم !!!

قابل درک نیستن برام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا کلا یدونه حرکتم نمیزنن ک خسته شن اخه😕😅

مث من ک تمرینا رو یکی درمیون میپیچوندم مربی مچمو‌میگرفت 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

برا سرگرمی میان به خدا یه دختری هست در تلاشه بلاگر بشه فکر کنم میاد با زور دمبل و صفحه بالای ده بر میداره عکس میگیره بعد میزاره سرجاش با پنج کار میکنه یا یکثره از بطری ابو کفشو لباسش عکس میزاره چندتای دیگه هم هستن انقدرم مغرور و از دماغ فیل افتادن میان هر کر خنده باشگاه ماهم کوچولو میبینی سه ساعت نشسته رو دستگاه حرف میزنه میگم خانم من میخام بزنم میگه وایسا تموم بشه گاهی حتی تا اخر تایم مجبورم وایسم 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
برا سرگرمی میان به خدا یه دختری هست در تلاشه بلاگر بشه فکر کنم میاد با زور دمبل و صفحه بالای ده بر م ...

اره دقیقا بخدا که حق گفتی 

خیلی با اینا برخورد دارم تو باشگاهمون 

خب وقتی نمیخای ورزش کنی چرا دو ساعت بغل سیمکش وایسادی نمیذاری بقیه استفاده کنن 

بیشعورن بخدا

اره دقیقا بخدا که حق گفتی خیلی با اینا برخورد دارم تو باشگاهمون خب وقتی نمیخای ورزش کنی چرا دو ساعت ...

دقیقا ما مثلا از پرس پا یدونه داریم وسایل برای گرم کردن محدوده مثلا دوچرخه و و اسکی میبینی نیم ساعته نشسته هعی سرش تو گوشیه یا حرف میزنه اخر مجبور میشم با اون دستگاه کار نکنم .مخصوصا وسایل برای گرم کردن باید سریعا کارشونو بکنن .

خیلی تو مخین 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️