2777
2789
عنوان

همسایه هیز و بی شخصیت😡

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 65 پست
راه حل درست میدیم قبول نمیکنه یکی میگه کفترشو بنداز بیابون گوش میکنه🙄

خب راه حل درست چیه

پلیس و ابروریزی؟

دعوا ک فایده نداشت 

شوهرمم نمیره پشم نداره کلاش

برادرشوهرمم ک قهره

چیکارکنم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه پس ماهم بریم رو دیوار بشیکیم صبح تا غروبمشخصه خودت یا شوهرت کفتر بازین🤣

والا جایی که ما هستیم تابستونا  تو حیاط نمیخوابن چه برسه به کفتر بازی ، بالاخره زندگی روستایی این مشکلات هم داره خواهر 

ی بار احساس خطر کنه دیگه اینطرفا نمیاد اینجور آدما رو کبوتراشون حساسنچاره ای نداری باید رو پای خودت ...

ممتظرم فقط کبوتراش بیاد😡🤨دارممممم براش

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
والا جایی که ما هستیم تابستونا تو حیاط نمیخوابن چه برسه به کفتر بازی ، بالاخره زندگی روستایی این مش ...

بخدا روستاهم این مشکلات نداره اتفاقا اونا از این همسایه عتیقه ما بافرهنگ ترن

خب راه حل درست چیهپلیس و ابروریزی؟دعوا ک فایده نداشت شوهرمم نمیره پشم نداره کلاشبرادرشوهرمم ک قهرهچی ...

شیشه مات کن

و تابستون تو خونه بخواب

واقعا موندم شوهرت تابستون مگه تو حیاط نیست چجوری تحمل میکنه کسی بیاد رو دیوار زنشو ببینه

✒️

آهان گربه و سوسک ببینن خونه نوسازه نمیان😐اتفاقا میان خونه مبارکی🤣🤣🤣

فعلا ک نیست🥲😆

اتفاقا چند روز پیش پسرم میگفت سوسک میخااام😂😂😂

تبلیغ این فرا صوت تو تلویزیون دیده بود

شیشه مات کنو تابستون تو خونه بخوابواقعا موندم شوهرت تابستون مگه تو حیاط نیست چجوری تحمل میکنه کسی بی ...

😂شب ک نمیاددصبح ساعت ۹ تا ۷ غروب میاد الدنگ