2777
2789
عنوان

همسایه هیز و بی شخصیت😡

475 بازدید | 65 پست

از اقوام مادرشوهرمه روم نمیشه برم دعوا 🤕

شوهرمم ک اصلا نمیره😒

پسرش تابستون و زمستون روی دیوار و پشت بوم ما و خودشون هست

بدون هیچ خبری و یالله میاد یهو میبینه رو دیوا درحال کبوتر بازیه

چندبارم تذکر دادم بهش میگ باشه باز فردا میاد پرو

۱۳/۱۴ سالشه هیکلشم درشت و هیز

بابا حریم شخصی نمیزاره واسه ادم من تو خونه تاپ شلوارم اون میره رو دیوار قشنگ کل پذیرایی مشخصه

اتاق هاهم بخاری نداره باید پذیرایی بخابیم این عتیقه صبح تا شب بالای دیواره چیکارکنم خستم کرده

خدالعنت کنه همسایه و ادم بد رو 

چتد بار بلند بلند بهش تذکر دادم پدرو مادرشم تو حیاط انگار ن انگار

باباشم دائم پشت سر من میره حرف میزنه اونروز تو کوچه دیدمش احوال پرسی کرد قشنگ شستمش پهنش کردم مرتیکه دو هزاری حالا نوبت پسرشه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون لحظه دربیا فحشش بده

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
۱۱۰ گزازش کنین

اخه چی بگم از اقوام مادرشوهرمه میره حرف در میاره ابرومونو میبره

اینا صدقه سر شوهر منه ک پشمی تو کلاش نیست

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
پرده ها رو کنار نزن

نمیزنم کاملا سرتاسر پرده اس ولی خب مشخصه قسمت بالای در پنجره نیمخوره و شیشه اس

از طرفی بچم گاهی در باز میزاره نمیشه ک

روت نمیشه بری دعوا بعد میگی شستیش پهنش کردی😂😂🤣😂

اخه دیگ خیلی حرصم دراورده بود مرتیکه

با پسرشم دعوا کردم گفتم دفعه اخرت باشه بدون اجازه میای رو دیوار ما گفت باشه باز الان اومده خب چی بگم

نمیزنم کاملا سرتاسر پرده اس ولی خب مشخصه قسمت بالای در پنجره نیمخوره و شیشه اساز طرفی بچم گاهی در با ...

بالای درو ببندین و به بچتون اجازه ندید درو باز بزاره خب بهتر از این وضعه 

بالای دیوارتون محافظ بزارین

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.