2777
2789

طرف جلسه اول فقط رابطه جنسی میگه یک مشت چرت و پرت دیگه

نگید دروغ میگم

مرض ندارم تاپیک الکی بزنم

واسطه ازدواج برام معرفی میکرد

یکی آتش نشان بود گفتم این حتما خوبه تا گفتم فقط حداقل ۶۰ سکه مهریه داشته باشم 

گفت نه فقط یک شاخه گل

تازه زنش طلاق گرفته دو تا دخترم داشت دخترها مادره نبرده بود

خیلی خوب بودی زنت ولت نمیکرد بره 

من حوصله دوست پسر گرفتن ندارم از همون اول فقط رابطه میخوان

یک عده هم مرد متاهل که دنبال زن صیغه کزدن 

هست میگن خدا گفته

آقای محترم زن اولت باید رضایت بده خدا مردها شفا بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بی ادب بودن

شرایط خودت چجوریه؟ چند سالته و ازدواج اوله؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

منم خواستگار داشتم که جلسه اول جای تفاهم اخلاقی دنبال تفاهم جنسی بود اینجور آدما جای زن باید عروسک جنسی بگیرن

مهریه ندن

عروسی نگیرن

هر شبم خدمات بخوان اخرم هزارتا منت بذارن آره اومدیم گرفتیمت وگرنه میترشیدی 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

منم خواستگار داشتم که جلسه اول جای تفاهم اخلاقی دنبال تفاهم جنسی بود اینجور آدما جای زن باید عروسک ج ...

برای منم یک خواستگار اومده بود میگفت بلند شو و بچرخ

(اشاره به با.سن میکرد)هیز عوضی

شانس آورد جفت پا نرفتم تو صورتش نکبت

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
برای منم یک خواستگار اومده بود میگفت بلند شو و بچرخ(اشاره به با.سن میکرد)هیز عوضیشانس آورد جفت پا نر ...

معلوم نیست چجوری تربیت شدن که دیدگاهشون فقط جنسیه

کاشکی میزدیش و بعدش پرتش میکردی بیرون 

‏در‌ من خری به گل نشسته.