2777
2789
خوب کردی ..ولی چرا حرص وجوش میزنی آخه..مگه به خودت شک داری که زشتی ؟همیشه دهن آدمابازه هرحرفی ممکنه ...

شوهر آدم با بقیه فرق داره در تمام طول عمرم تنها کسی که گفت خوشگل نیستی این بوده اگه یکی دیگه میگفت انقدر نمیسوختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شاید واقعا خوشگل باشی ولی اینکه مدام این حرف بزنی واقعا خیلی رو مخه

به نظرم خیلی تاکید نکن آره خوشگلم و الم

اگه واقعا خوشگلی پس نیاز به تعریف نیست

تو خودت یکی از زیباییش و نکات مثبتش زیاد تعریف کنه چه حسی میگیری؟

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ببین شاید واقعا خوشگل باشی ولی اینکه مدام این حرف بزنی واقعا خیلی رو مخهبه نظرم خیلی تاکید نکن آره خ ...

دقیقا من حس بد بهم دست داد حس کردم انقد میگه خوشگلم خوشگلم همسرش خسته شده 

ببین کاش فقط میگفت اخلاق اینکه گفت زیبا نیستی خیلی جزوند منو کاش هیچوقت باهاش ازدواج نمیکردم

میدونم درکت میکنم ولی من تو شرایطی ام به جای اینکه هوامو داشته باش دعوا درست میکنه یا میام آخر شب باهاش حرف بزنم هی میگه تو آدم بدی هستی تو اخلاق نداری امروزم میگفت تو از حیوون کمتری،من ۳هفته پیش عمل کردم بچه ۱ساله دارم الان باهاش قهرم هی زنگ میزنه جوابش نمیدم واقعا دلم شکست