2777
2789
عنوان

از عروسیم بیاین بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 23 پست

نمیدونم ولی من تا همین امروز تا همین الان از طرف خانواده خودم پدر و مادرم دارم اذیت میشم تا تقی به توقی بخوره میگن تو مقصری تو عجله داشتی شوهر کنی ،فلانی و ببین طلا خرید پدرشوهرت براش،فلانی و فلانی و ....ببین منو همه اذیت کردن پدرم ،مادرم،پدرشوهرم،مادرشوهرم حتی همسرم بعد زایمان ،فامیلهام من تنها موندم اینا همش تو ذهنم هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما نیاز به روانپزشک دارید

نه والا 

خب هر کسی بود عین میشد دیگه 

مثلا خود شما تو رسمتون حنابندان گرفتن زیاد بشه همشون لباس اجاره کنند ولی مادر شما برایتان لباس احاره نکند ناراحت نبودید

نه والا خب هر کسی بود عین میشد دیگه مثلا خود شما تو رسمتون حنابندان گرفتن زیاد بشه همشون لباس اجاره ...

همونموقه ناراحت میشدم ولی بعدن ک گذشت نه زندگیمو با این فکرا زهر نمیکردم یه نگاه به همه تاپیکات بنداز همش همینه