2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مشکل برقی ندارن عزیزم من همسرم داره و تو نمایشگاه بیشترین معاملشون دناس دنا پلاس البته گول شاهین ...

واقعا مرسی که گفتی پس دنا بخرم...بعد اتومات میخوام اوکین؟ میگن اتومات های ایرانی بدرد نمیخورن گیربکس چینن و فلان 

تارا خوبه آپشن هاش بیشتره ظاهرش هم خانومانه تره

ولی دست فرمون دنا خیلی بهتر و شتاب و گیربکس بهتره

شاهین و نشنیدم والا

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

واقعا مرسی که گفتی پس دنا بخرم...بعد اتومات میخوام اوکین؟ میگن اتومات های ایرانی بدرد نمیخورن گیربکس ...

همش دوروغ میگن الان ما خودمون داریم خدایی ماشین همه چی تمومیه دنا پلاس توربو اتومات بگیر 

فنی و موتور و بدنه تکه تو ماشین ایرانی 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

هیچکدوم دنا پلاس توربو بخر عالیههه

😏😏

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

کیف😂😂😂

کیف چیه روانی

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

نمیدونم ولی دنا نقره اییش برای من دلبره تا مشکیش

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

😂😂😂😂😂😂 چخبر تو از میترا خبر نداری انگاری مرده@mitrax80

زهر مار الان روبیکا رو اصن پاک میکنم

زهر مار الان روبیکا رو اصن پاک میکنم

پاک نکن کیفی من روبیکا مو پاکیدم برای همون جریان که بهت گفتم خب الان باز مینصبم

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃