2777
2789
عنوان

دلم شو شو خواس

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 28 پست
اثرات بالا رفتن هورموناسخوب میشی ایشالا😄

اره 😂...  

یه مدت بگذره خوب میشم 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
شوشو حس مبکنم همون شاشو هست😂😔

😂😂🤣🤣😂🤣اصلا از تایپ کردنشم بدم میاد 

کی این کلمه رو درست کرده😂😂لکه ننگه تو زبان فارسی

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوشو حس مبکنم همون شاشو هست😂😔

🤣🤣🤣 

ما به محلی میگیم شوو 

حالا الان دوبار نوشتم

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
انشاالله بزودی بپری بغل شوشو خوب

🤣

خواهر رو یکی کراش زدم 

دعا کن ببینمش دوباره 

به هم برسیم 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
😂😂🤣🤣😂🤣اصلا از تایپ کردنشم بدم میاد کی این کلمه رو درست کرده😂😂لکه ننگه تو زبان فارسی

🤣🤣

🤣🤣🤣 ما به محلی میگیم شوو حالا الان دوبار نوشتم

لری

ماهم میگیم شوو

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

گفتی شوشو یاد شوهر خالم افتادم 

تازه یک ماهه که عروسی کردن ، داداشم لقبشو گذاشته شوشو 🤣🤣🤣

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

[QUOTE=367417825]🤣 خواهر رو یکی کراش زدم  دعا کن ببینمش دوباره  به هم برسیم 🥲[/QUOTEازدواج کراش زدن نیستااا،ازدواج بشین توی خونه تا بخوانت.شما مفعولی نه فاعل.شما بایدددد بله بدین نه درخواست....

تو این هوای سرد یک بغل..  

ببوستت با عشق 

کارای جیز جیز 

ولی به نظرم قبل اشنایی خیلی خوش تره 

که هر دو عاشق همین سعی میکنین به هم بگین 

اینجاشو دوست دارم

گفتی شوشو یاد شوهر خالم افتادم تازه یک ماهه که عروسی کردن ، داداشم لقبشو گذاشته شوشو 🤣🤣🤣

🤣🤣

[QUOTE=367417825]🤣 خواهر رو یکی کراش زدم دعا کن ببینمش دوباره به هم برسیم 🥲[/QUOTEازدواج کراش زد ...

نه کجا بشینم تو خونه   🤣

پزشکم باید برم سر کار  ،  بعدشم واقعنی دوسش دارم 😭

میدونم فعلا کراشم بعد تبدیل میشه نامزد بعدش شوهر  😭

کاشکی  

خدا بزرگه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم