2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

یه سوال ذهنم رو خیلی درگیر کرده 

دختر من زایمان زود رس داشت یعنی ۴روز بود رفته بود ماه نه که زایمان کرد دقیق ۱ماه زودتر طبق سونو 

برا ریه بچه هم امپول نزده بود یه شب هم بچش تو دستگاه بود که دکترش گف چون طبیعی زایمان کرده و قدرت مک زدن داره نیاز به دسگاه نیس

الان ۲سالشه از همون بچگی سرفه که میکرد یا سرماخوردگی داشت موقع سرفه ،وحشتناک سرفه هاش صدا میده خیلی ناجور نمیدونم متوجه شدید یا نه

الان این بچه همیشه همینطور میمونه یا بزرگ بشه بهتر میشه؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
حالا اگر واقعا بود ، و ضایع شدی چی؟!!

والا با این ایرادایی ک ازش گرفتن بعید میدونم اشتباه باشه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

پزشک نیس داره گوگل میکنه

بیا ولشون کنیم بریم تا فرداهم بگیم اینا زیر بار نمیرن و سوال میپرسن🤣🤣🤣

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

حالا اگر اشتباه بود ، برای این تهمت هایی کردی حاضری عذرخواهی کنی یا نه

بکنم یا نکنم ب شما چ ربطی داره؟

چون دارن اشتباه حرف میزنن اینو گفتم ی سریا مثل شما ساده هستن زود باور میکنن

دوستان اگر کسی فکر میکنه من پزشک نیستم تایپک رو ترک کنه من مگه مرض دارم یا روانیم بیام تجویز نادرست ...

کاشکی کد نظام پزشکیت رو میفرستادی ، ضایع شون میکردی 

البته من که بهت باور دارم 🤷🏻‍♀️ 

میله خودته 

حالا استاتر که پزشک نیست بذارید خوش باشه ولی جا داره بگم نسل این پزشکای سهمیه ای که با زیست دبیرستان۳ درصد میرن صندلیای پزشکی رو اشغال میکنن

ده بیست سال دیگه ام شماها میرید پیششون مداوااااا

از استاتر بدتره!

والا بخدا

کاربری دست دو نفر میباشد❗    
بکنم یا نکنم ب شما چ ربطی داره؟چون دارن اشتباه حرف میزنن اینو گفتم ی سریا مثل شما ساده هستن زود باور ...

نه گلم من ساده نیستم بهشون هم گفتم کد نظام پزشکی رو اگر دوست دارن بفرستن ببینم چی میگن 

اگر به من ربط نداره،  به شما ربط داره که ایشون پزشک هستن یا نه ؟! 😉🤭