2777
2789
عنوان

پس من چند سالگی آمادگی ازدواج پیدا میکنم🫥🫥🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 19 پست
سنتی رو گفتم میان دیدنت یه عیبی هم میذارن روت مثلا میگن سیب زمینیش سبز بود نخریدیم🫤🫤😂😂😂

هر کس  یه نظری داره... من سنتی ازدواج کردم ـ... از طرف خانواده ها أشنا شدیم... هر کس اونجور که شما میخواین زندگی نکنه... دلیل بر بد بودنش نیست... چرا به دیگران توهین می کنید عزیزم💙

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

سنتی رو گفتم میان دیدنت یه عیبی هم میذارن روت مثلا میگن سیب زمینیش سبز بود نخریدیم🫤🫤😂😂😂

چه ربطی داره اصلا حرفت منطقی نیست 

ازدواج سنتی و عاشقونه باهم فرقی نمیکنن تو دومی هم ممکنه عیب روت گذاشته باشه یا نذاشته بشه توازدواج سنتی هم همینطور 😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا مام ازدواجمون تقریبا سنتی بود ولی خب ت همون اولین جلسه ام همسرم خودش اومد جلو اجازه نداد مادرش تنها بیاد

درسته بالا پایین زیاد داشتیم ولی ب مرور اخلاق همو شناختیم

اولشم اصن عاشق هم نبودیم ازدواجمون بیشتر بر پایه منطق بود ولی خب الان بعد سه سال شدیدا عاشقشم

زیاد خودتو درگیر این موضوعات سنتی و مدرن نکن یهو دیدی یکی همینجوری سنتی پا پیش گذاشت اما با معیارایی ک ت ذهنت داری مطابقت داشت  

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
دور از جون اینایی ک تا حالا طرف رو ندیدن میرن خواستگاری همینجوری منظورم بود

فقط اینو بگم بهت که وسواس گرفتی تو ازدواج 

خواهرم هم همین کار تو رو انجام داد همه فرصت های ازداوجشو از دست داد و الان نزدیک چهل سالشه تازه فهمیده که داره که اگه بیشتر  دست دست کنه ممکنه که توانایی بچه داشتن رو از دست بده ولی دیگه الان کاری ازش بر نمیاد

🇮🇷🇮🇷🇮🇷