2777
2789
من یه رل داشتم هنوزم میاد نی نی سایت میگفت یبار یه سوال داشتم سرچ کردم نی نی سایت رو آورد از این به ...

همه با نی نی سایت اینجوری آشنا شدیم

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

معروفترین سایت تبادل نظر فارسی همینجاست 

ددی سایت هم رفتم اصن مرغ توش پر نمیزد ۸۰ درصد کاربراشم خانم بودن 

بحث درخواست دوستی هم که مطرح میکنین ، شما قطعا تو خیابون هم که برین افرادی هستن که بهتون پیشنهاد آشنایی بدن ، و این دلیل نمیشه که بگیم آقایون دیگه تو خیابون نیان.. یا مثلا هرکی تو خیابون میاد برای آشنایی با خانوماست ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معروفترین سایت تبادل نظر فارسی همینجاست ددی سایت هم رفتم اصن مرغ توش پر نمیزد ۸۰ درصد کاربراشم خانم ...

من یکی درک نمی کنم🤣

اکثرا برای فراموشی دردامون میایم سراغ مجازی؛برای هم آرامش باشیم💫🧡

یه سایت برا اقایونهسرچ کنی ددی سایت میاره برات

اصلا ترافیک ددی سایت و لیوم و مامی گپ و..قابل مقایسه با نی نی سایت خودمون نیست 

من یکی درک نمی کنم🤣

الان یکی پیدا میشه رو من ریپلای میزنه میگه اینجا سایت تبادل نظر نیست سایت بارداریه!

قبل آفلاین شدن در جواب این دسته از دوستان بگم که خودشون باردارن؟ بخدا یک درصد تاپیک های سایت درباره بارداری نیست 

معروفترین سایت تبادل نظر فارسی همینجاست ددی سایت هم رفتم اصن مرغ توش پر نمیزد ۸۰ درصد کاربراشم خانم ...

چطوری اینجا رو با خیابون مقایسه میکنید

خیلی از کاربرهای آقا اکانت زن نما دارن و مزاحمت ایجاد میکنند

مزاحمت همجا هست متاسفانه صرفا وابسته به این سایت نیست

خب پس حواستون باشه اینجا برای مادر و خواهر خودتون مزاحمت ایجاد نکنید.

چون معلوم نیست یکی از همین کاربرها مادر خود شما باشه. 

و اینکه نی نی سایت بستر زنونه داره حتی تم این سایت هم صورتیه امیدوارم درآینده با kyc بتونن از ورود آقایون جلوگیری کنند.

به قول شما همیشه آقایون مزاحم خانوم ها شدن و حقمون هست توی سال ۲۰۲۵ یکجا اختصاصی برای ما خانم ها وجود باشه. 

خب پس حواستون باشه اینجا برای مادر و خواهر خودتون مزاحمت ایجاد نکنید.چون معلوم نیست یکی از همین کارب ...

من تابحال برای کسی مزاحمتی ایجاد نکردم ، هدفم فقط تبادل نظر بود

با این حال دیگه تو این سایت نمیام