2777
2789
عنوان

اینقدر دوست دارم

35 بازدید | 4 پست

نمیخوامت:)

انقدر استرس دارم ی روز اینو بگه

دارم دق میکنم از استرس از اینکه الان بیاد اینو بگه

خواهشا دعا کنید اینجور نشه 

خیلی دلم گرفته و حالم بده

دارم سکته میکنم از نگرانی 

اینکه بگه کات کنیم

من ب خانوادم گفتم ک ی هفته س باهاش چت میکنم و حس میکنم از دلخوره

اصلا دست خودم نبود اون لحظه

کاش لال میشدم...

مگه چی گفتی؟ اگه چیز مهمی نگفتی به خاطر حفظ رابطه خودتو زیر پا نذار، تهش هرروز تنهاتر میشی فقط برای این که اون ناراحت نشه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
مگه چی گفتی؟ اگه چیز مهمی نگفتی به خاطر حفظ رابطه خودتو زیر پا نذار، تهش هرروز تنهاتر میشی فقط برای ...

ب خانوادم گفتم باهمیم گفتم قرارمون ازدواج نیس گفتم سنش زیاد از من بیشتره ولی عاشقشم با اینکه نمیخوایم ازدواج کنیم

اوناهم ی روز عصبی بودن از دستم

و انقدر دعوا کردم تا پذیرفتن باهاش چت کنم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب خانوادم گفتم باهمیم گفتم قرارمون ازدواج نیس گفتم سنش زیاد از من بیشتره ولی عاشقشم با اینکه نمیخوای ...

یه روز مثل ما انقدر بهت زخم میزنن و میرن که خودت تصمیم میگیری برای روابطت چارچوب بذاری نه این که بترسی که اون فهمیده به خانوادت گفتی بگه جدا شیم

میدونی، حتی اگه نگفته بودی هم، یه روزی کیس مورد نظرشو پیدا میکرد و میرفت، در هر صورت میرن اینایی که از اول قول موندن نمیدن

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
یه روز مثل ما انقدر بهت زخم میزنن و میرن که خودت تصمیم میگیری برای روابطت چارچوب بذاری نه این که بتر ...

هعی کاش نره تروخدا برام دعا کن دارم دق میکنم تو این دوساعت مث مرده متحرک شدم