2777
2789

طوری که یه محلول سیرشده و تازه با مقدار حل شونده اضافی غوطه ور شی.

شاید سختیا جزئیات رو زیاد میکنم برا رسیدگی

مثلا اگه فقط میرفت بیرون برای کاری

مجبوره اول داروشو بخوره وسایل سلامتیشو برداره 

اونجا که رفت یه قسمت از وقتشو داروههشو بخوره ، پماد برای زخماش برداره، برمیگرده هزارتا چیزو چک کنه 

برگشتنی باز داروهاشو بخره

ولی خب مثلا یکی برا رفتن بیرون یه کارت برمیداره و گوشی 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا متوجه نشدم

یعنی تهش باید با همه ی سختیا عادت کنیم و بپذیریمش 

اونا یه سری جزئیات به زندگیمون اضافه میکنن و قطعا سرعتمونتو کم میکنن ولی خب گاهی همینیه که هست.  بی طاقتی که آخ دیگه تموم  شدم کم اوردم بسمه و... چیزیو تغییر نمیده

دعا ودرخواست موثره ولی اونم صبور بودن میخوااد و اینکه تا کمک برسه  باید عادت کرد و زندگی رو ادامه داد 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
صبور میکنه آدم رو

🥹🙏❤️❤️

برای من پیچیده اس.

یعنی تهش باید با همه ی سختیا عادت کنیم و بپذیریمش 

اونا یه سری جزئیات به زندگیمون اضافه میکنن و قطعا سرعتمونتو کم میکنن ولی خب گاهی همینیه که هست. بی طاقتی که آخ دیگه تموم شدم کم اوردم بسمه و... چیزیو تغییر نمیده

دعا ودرخواست موثره ولی اونم صبور بودن میخوااد و اینکه تا کمک برسه باید عادت کرد و زندگی رو ادامه داد 

انحلال پذیری توی دما های بالا تر افزایش پیدا میکنهدما رو ببر بالا یا آب بیشتری بریز

واو عالی بود🥹🥹🥹🥹❤️❤️

یهمحلول حلال شونده اضافه کن

وای چه خوب گفتی🥹🥹❤️❤️❤️❤️

یعنی تهش باید با همه ی سختیا عادت کنیم و بپذیریمش اونا یه سری جزئیات به زندگیمون اضافه میکنن و قطعا ...

میگن سختی ها همشون راه حل دارن کاش ما هم راه حلشونو بدونیم. من نمیخام زندگی کلا بدون سختی باشه ولی از مشکلات و سختی های بدون راه حل بیزارم

امضا نمیکنم