من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فقط ادم کشتن به نظرت وجدان درد دارهاینکه یکی کارش همینه و نون زن و بچش رو ببره،بری توکارش بد نیست
اقا یک سوال ماهی فروشی کاره کیه بنظر شما ؟؟ ماهی فروشی عید رو هرکسی میتونه بیاره ولی خب اینجا شهرمون نسبتا کوچیکه و ادم هاش حرومزاده میدونی چرا ؟ چون پارسال که ماهی اوردم خودشون که کاری نداشتن که مردم رفتن گفتن که صددرصد نمیتونم بگم کیه ولی خب حس میکنم ایشونه (یک گل فروشی هست کاغذ کادو اورده بود و بهش گفتم کار شما نیست ، از همونحا باهام لج افتاد و رفته بود اصناف گفته بود
یک سوال دیگه شما اینستا میری؟؟ اگه بخواییمرو حرف شما حساب کنیم فیلترینگ اینستا جزو قانونه و شما اگه ...
😂😂😂😂👍
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃