2777
2789
عنوان

بیاین ضریب هوشیتون رو بگین😎

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 72 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دیگ همه ۱۳۰ به بالا میگن درحالی که یه درصد کمی از جامعه این ضریب هوشی داره🤷🏻‍♀️

بعد تو تاپیکای دیگه پستاشونو ببین

کاملا اثبات کننده رقمی که اعلام کردن هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بعد تو تاپیکای دیگه پستاشونو ببینکاملا اثبات کننده رقمی که اعلام کردن هست

وااآااااای من تا اطلاع ثانوی پاره شدم=(((((((

ای کیو نرمال اصلا ۱۰۰ تا ۱۱۰ ۱۲۰ هست

انیشتین ۱۶۰ بود

اینا چطور همه ۱۴۰ و ۱۵۰ 

.

هیچکسم زیر ۱۴۵ نمیگهچقدر انیشتین داشتیم تو سایت

😂😂😂

من پارسال آزمون دادم ۱۲۵ آورد البته آنلاین

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

ضریب هوشیم شد مثل قد همه ۱۴۵ اینجا بگو قدت چنده کسی زیر ۱۷۰ نمیگه

۱۷۵

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

من مشخصاتمو میگم شما تقریب بزنید

اعتماد به نفسم پوکیده اصلا خوب نبست خودم فکز میکنم که خیلی کند مغزم چون همیشه تحقیر شدم

ولی توی حل پرونده های جنایی فوق العاده خوبم

ریاضیمم خوبه ولی خودم خوشم نمیاد از ریاضی 

درس تاریخ همیشه از حفظم کل دوره های تاریخ طوریکه همیشه توی سال های تحصیلیم منو عاشق تاریخ میشناختن

خیلی زود میتونم رفتارای ادمارو و قصدشون از رفتاراشون حدس بزنم 

ادمیم که عاشق فعالیت و همزمان خوابم 

خیلیم ورزش دوست دارم و معدلم از راهنمایی تا دبیرستان رو ۱۹ و خورده ای مونده ولی از استراحت کردن خیلی خوشم میاد و تنبل خوابالو ام

حالا من چیم؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
من مشخصاتمو میگم شما تقریب بزنیداعتماد به نفسم پوکیده اصلا خوب نبست خودم فکز میکنم که خیلی کند مغزم ...

یه عدد زرنگ ولی تنبل😂

ضریب هوشیم شد مثل قد همه ۱۴۵ اینجا بگو قدت چنده کسی زیر ۱۷۰ نمیگه

والا سر قد، انقدر توی این سالها همه گفتن اره ما ۱۸۰ ایم ما فلانیم

من یه دور یه کاربری قد و وزنمو پرسید واقعیتو گفتم بهش باور نکرد

عکس تمام قد کنار دیوار بهش دادم گفتم حداقل با ابعاد سقف سه متری مقایسه کن مطمئن بشی دروغ نمیگم، اونم عکسو دید دیگه غیب شد هیچی نگفت

حالا قدو میشه یه کاریش کرد

من روی ادعا کردن روی ای کیو و باهوش بودن مشکل دارم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی