منظورم اینه کاربریش رو میشناسی؟ اونم تو رو میشناسه ؟
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من کاربریشو میشناسم اما اون کاربری منو پیدا نکرده میگم کاش میشد بلاکش میکردم میرفت
از کجا فهمیدی اونه
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
تاپیکش دیگهتاپیک زد درباره ی چیزی ک دقیقا ب خودمم گفته بوددیدم اسم کاربرش مثلا فک کن زهرا ، اونم زهر ...
خدایا لو نرم 🤦🤦
واسه همین کم تاپیک میزنم زیاد هم نظر نمیدم