2777
2789

راستش قضیش خیلی طولانیه من به طور خلاصه میگم

چند ماه پیش نامزدم بهم گفت این چندتا پسر رو از پیجت بیرون کن انفالو هم کن گفتم بهم اعتماد نداری گفت نه از چشمام بیشتر بهت اعتماد دارم فق خوشم نمیاد اینا تو پیج عشقم باشن منم گفتم باشه پس توهم دوس دخترای رفیقات و دخترای غریبه رو انفالو کن گفت باشه 

بعد خواهر زن داداشش رو فالو داشت انفالوش کرد و بعد الان دیدم دوباره فالوش کرده 

من این چیزا برام مهم نیست که کیو فالو کرده ولی اینکه یکبار انفالو کرد بعد دوباره الان فالوش کرده احساس خیلی بدی بهم دست داد 

بعد الان نمیدونه ک من می‌دونم اون خواهر زن داداشش هست الان بنظرتون برم ازش بپرسم بگم فلانی رو می‌شناسی ؟؟ ولی نگم که فالو کردی اسمی از فالو کردن نبرم خوبه بنظرتون؟؟

اینم بگم بعدش دوباره چندتا دختر دیگه فالو کرد من ناراحت شدم گفتم خودت از من توقع داری ولی برا خودت که میرسه پایبند نیستی پس به من اعتماد نداری گفت بخدا اینا دوست دخترا رفیقام هستن بعد انفالوشون کرد گفت تو بگی اینستا حذف کن هم من حذف میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بکش بیرون از اینستا تا روانت آروم باشه..شوهر و زن داداشش و خواهر زن داداشش!!!کیلو چند؟

اینستا نمی‌رم زیاد هفته ای یکبار یا دو هفته ای یکبار فق میرم ولی از این کار ناراحت شدم چرا باید انفالو کنه بعد دوباره فالو کنه یکم هم شک کردم بهش 

اینستا نمی‌رم زیاد هفته ای یکبار یا دو هفته ای یکبار فق میرم ولی از این کار ناراحت شدم چرا باید انفا ...

فقط یه چیزی رو میدونم که اگه این رفتارشُ به روش بیاری شدیدااا خودتُ بی ارزش کردی. حالا فرضا یه نظریم رو اون داشته باشه اصلا مهم نیست فقط سعی کن جاهایی که این دختره هست نرید و الان تو زنشی تو رو خواسته که باهات ازدواج کرده. خودتو دس بالا بگیر اصلن به رو خودت نیار