2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خبپس شوهر شما مرد زندگی نیست این جریانش فرق دارهامیدوارم سر عقل بیاد قدرتو بدونه

نه اتفاقا خیلی هم مرد زندگیه 

ولی من جاضر نیستم این کار و بکنم سلامتیمو بخاطر یکی دیگه بخطر بندازم 

ولی بچها شوهر من تو چنین شرایطی عمرااااا قبول کنه 

انشالله ک واسه هیچکی پیش نیاد انشالله همیشه تنتون صحیحو سالم در کنار عزیزانتون باشه

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
دروغ؟؟؟؟

خیلی جدی این رو میگم. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خیلی جدی این رو میگم.

ینی حاضری بمیری ولی اون زنده باشه بره با یه زن دیگه و یه خرماهم نیاره سر مزارت؟؟

دور ازجونت البته

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

ولی کار عقلانی این هست کلیه بخری. چون شما حساب کن مرد خانواده کلیه نداره بعد اگر خانمش بهش کلبه بده و پیوند شکست بخوره این جوری خانم خانه هم یک کلیه از دست میده و بازم باید برای مرد کلیه بخرن.

ینی حاضری بمیری ولی اون زنده باشه بره با یه زن دیگه و یه خرماهم نیاره سر مزارت؟؟دور ازجونت البته

مطمئنم که هیچوقت بدون من نمیتونه طاقت بیاره چه برسه زن دیگه بگیره و خرماهم نیاره سر مزارم. 

همه چیز رو نباید از دید منفی نگاه کرد من اینقدر دوستش دارم و اونقدر دوستم داره که حاضرم اگه لازم باشه قلبم رو بهش بدم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مطمئنم که هیچوقت بدون من نمیتونه طاقت بیاره چه برسه زن دیگه بگیره و خرماهم نیاره سر مزارم. همه چیز ر ...

عشق تون پایدار عزیزم

ولی مردها تخصص شون دلبری کردن از زناشونه و به راحتی می تونن واسه کس دیگ هم این حرفای عاشقانه رو بگن و خوش باشن با کیس جدید

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
عشق تون پایدار عزیزمولی مردها تخصص شون دلبری کردن از زناشونه و به راحتی می تونن واسه کس دیگ هم این ح ...

ممنونم همچنین🌹 

من هیچوقت همچین تصوری ندارم ، مر‌داهم مثل ما زن ها دل دارن تموم مردهایی که کیس جدید داشتن‌و زنشون براشون بی اهمیت بوده باعث 90 درصدش ما زن ها بودیم با افکارات قدیمی و شک های الکی.