2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتبتاه ترین راهه شاید بدن این خانم قوی ولی میتونه ناقل باشه با افتخار میگه من رعایت نکردم

بله دقیقا مخصوصا اوناییکه بدن ضعیف یا بیماری دارن یا بچه هستن یا سالمند 

این گروه حتما جزو آدم‌حساب نمیشن براشون

بله همش تک سرفه میکنم مخصوصا وقتی سرم رو بالش هست سرفه های بی دلیل و خشکولی دخترم گلوش ملتهب و قرمزه ...

الهی دخترتون چند سالشه؟ انشاالله زود تر خوب بشه🤲

بله همش تک سرفه میکنم مخصوصا وقتی سرم رو بالش هست سرفه های بی دلیل و خشکولی دخترم گلوش ملتهب و قرمزه ...

حتما ویتامین سی و دی زیاد مصرف کنید. 

تو پاییز و زمستون باید بدن خیلی قوی باشه. بعد کرونا انفولانزا هم تغییر کرد…

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

حتما ویتامین سی و دی زیاد مصرف کنید. تو پاییز و زمستون باید بدن خیلی قوی باشه. بعد کرونا انفولانزا ه ...

ممنون از توصیه❤️قرص جوشان خوبه البته پرتغال و اینا هم خوبه

الهی دخترتون چند سالشه؟ انشاالله زود تر خوب بشه🤲

ممنون عزیزم ۶سال ونیمشه کلاس اوله کلی از درس عقب افتاده از آذر تا الان دو روزه میره دو روز نمیره امروز مدیرشون گفت بچه رو برسونید به کلاس مگرنه دوسال میره اول

ممنون عزیزم ۶سال ونیمشه کلاس اوله کلی از درس عقب افتاده از آذر تا الان دو روزه میره دو روز نمیره امر ...

ای جان طفلک اگر میتونی برای فیلم اموزشی بزار گناه داره