2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چیزی وجود داره بنام پیشگیری. ویتامین سی استفاده کنید و قرص ویتامین دی ، ماسک هم بزنید جاهای شل ...

الان مریض شدن همه جا اخبار پیچیده این خانم نمیخواد قبول کنه

چرا الکی استرس میدید من اصلا تو کرونا رعایت نکردم ماسک نزدم قرنطینه نشدم هر روز بیرون بودم کرونا هم ...

بازی!...استرس هم داره 

چون شما مریض نشدین یا رعایت نکردین دلیل نمیشه بقیه هم حالشون خوب مونده باشه 

همین الان اگه تاپیکا رو نگاه کنی همه از سرفه هایی که با هیچ دارویی خوب نمیشه تاپیک زدن خودمم تو خونمون دخترمه الان نزدیک یه ماهه هر دکتری میبرم خوب نمیشه خب منه مادر هم کنار بچم آب میشم خوبه آدم درد بقیه رو هم ببینه نه فقط سلامتی خودش ملاک باشه 

بازی!...استرس هم داره چون شما مریض نشدین یا رعایت نکردین دلیل نمیشه بقیه هم حالشون خوب مونده باشه هم ...

شما هم سرفه خشک دارید؟ مامان من حالش عالی شده ولی سرفه هنوز هست

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

بازی!...استرس هم داره چون شما مریض نشدین یا رعایت نکردین دلیل نمیشه بقیه هم حالشون خوب مونده باشه هم ...

اشتبتاه ترین راهه شاید بدن این خانم قوی ولی میتونه ناقل باشه با افتخار میگه من رعایت نکردم 

شما هم سرفه خشک دارید؟ مامان من حالش عالی شده ولی سرفه هنوز هست

بله همش تک سرفه میکنم مخصوصا وقتی سرم رو بالش هست سرفه های بی دلیل و خشک

ولی دخترم گلوش ملتهب و قرمزه و سرفه و خلط گلو داره گاهی چنان تب میکنه که میترسم چون تشنج کرده و دارو میخوره