2777
2789
عنوان

یوزپلنگ ایران سریع ترین مرد جهان

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 50 پست
این خانم بهار از من خیلی بدش میاد ظاهراً الان یادم اومد کیه چون حوصله مجادله نداشتم پاک کردم پیاممو� ...

بابا ولش کن الان یه کاربر بمن گیر داده میگه تو گفتی چایی ماسالا خوشمزه اس

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ولش کن الان یه کاربر بمن گیر داده میگه تو گفتی چایی ماسالا خوشمزه اس

سلام خوبی عزیزم کار پیدا کردی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه هادی چوپان خیلی یطوریهه این جذابه چوپان وحشتناکه

من براش احترام قائلم چونکه خیلی زحمت کشیده

اره اون که صددرصد ولی خیلی دیگه یطوریه

من اصلا کاری به ظاهرشون ندارم اره دیگه اون قهرمان پاورفیلینگه دیگه خیلی گولاخ شده

ولا گلم من خودمم خیلی میترسممیگم اگه بریم کار نباشه این همش غر بزنه سرم

وااا خو امتحانی ی چندماه برید ببینه شاید کارش بهتر باشه شوهرت آشنا ندارن تو شهرشون تو رو جایی دستت تو بند کنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وااا خو امتحانی ی چندماه برید ببینه شاید کارش بهتر باشه شوهرت آشنا ندارن تو شهرشون تو رو جایی دستت ت ...

نه بابا خانوادشم خدای منو دراوردن کار به جایی کشیذ

ننه ی بیخیالم زنگ زد که فلانی یا دخترمو بیار شهرمون یا طلاقش یده

نه بابا خانوادشم خدای منو دراوردن کار به جایی کشیذننه ی بیخیالم زنگ زد که فلانی یا دخترمو بیار شهرمو ...

ای خدا بشین ی دور سوره یوسف بخون به نیت کار