2777
2789
عنوان

چی میشه که یه زن و شوهر رابطشون خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهمممم ترینش حرف نزدن باهم و حل نکردن مشکلاتشون با صحبته 

فک کن دستت ی زخم کوچیک برداره تو اینو درمان نکن کم کم همون زخم تبدیل ب ب چیزی میشه ک مجبوری انگشتو قطعش کنی

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

لجبازی آفت زندگی هست

از خودگذشتگی به موقع باعث میشه پیش شوهرت عزیز بشی

البته یه چیز دیگه هم این هست که باید بلد باشی خودت رو خوب پرزنت کنی،مثلا شوهرت متوجه بشه الان به خاطرش داری فداکاری میکنی

و اینکه دیگه خانوادت را فراموش کن،بهشون عشق بورز و در مواقع نیاز کمک حالشون باش اما هرگز عزت شوهرت رو پیش خانوادت پایین نیار،الان خانواده جدید تو شوهرته

به نظرت دوام یه رابطه رو چقدر از دوران نامزدی میشه پیشبینی کرد؟ ما تا الان که دوران اشنایی و نامزدیم ...

هیچیو نمیتونی پیش بینی کنی فقد باید صبر و تحملت ببری بالا و کسب مهارت کنی راجب زندگی مشترک همیشه با ادمایی مشورت بگیر که زندگی موفقی دارن ن اوناییکه چس ناله کنن و انرژی منفی داشته باشن.....همیشه سعی کن تو زندگیت کتاب بخونی و هی کانال زناشویی عضو شی اطلاعات کسب کنی هرچقدر بیشتز بهتر به سلایق و علایق همسرت توجه کن

همیشه بهترین باش غرغرونباش مردا از زنای غرغرو فرارین همیشه جوری خونتو گرم نگه دار له له بزنه بیاد خونه نکه فراری باشع

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
لجبازی آفت زندگی هستاز خودگذشتگی به موقع باعث میشه پیش شوهرت عزیز بشیالبته یه چیز دیگه هم این هست که ...

میشه یه مثال بزنی که چجوری خودمونو پرزنت کنیم که شوهره متوجه بشه از فداکاری تو بود

به نظرت دوام یه رابطه رو چقدر از دوران نامزدی میشه پیشبینی کرد؟ ما تا الان که دوران اشنایی و نامزدیم ...

تحت هیچ شرایطییی خانواده هارو وارد بحثا نکنید ک ب خودتون میایید میبینید رابطه ب اون قشنگی ب فرو پاشی رسیده 

ولیییی در عین حال هم نباید جوری رفتار کتید انگار بدون پشتوانه و بی کسو کاری 

ایناهمه نیاز ب سیاست های زیاد داره ک ممکنه خیلی وقتام درست عمل نکنه خیلی چیزاروهم باید پسپاری دست زمان و تجربه

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭