2777
2789
عنوان

چرا ادمهای مجرد بین 20 تا 35 خادم نمیتونن بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 47 پست
بگم تعلیق میشم:)خادما ادمای مزخرفی ان که همه چیزو به دین میچسوبنن که حلالش کنن.. خودت برو تا تهش

برا خودتون حق الناس نخرید ، وقتی جمع میبندید حتی یه نفر هم آدم درستی باشه حق الناس به گردنتون میمونه 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله قربون خود امام رضا رفت،نه بقیه ی بنده های خدا،منتها شما از کجا اینقدر اطمینان داری؟از روابط همشو ...

بله مطلعم

اینکه از کجا رو نمیتونم بگم

اما اگه مطمئن نباشم گناه تهمت رو به جون نمیخرم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
بله مطلعماینکه از کجا رو نمیتونم بگماما اگه مطمئن نباشم گناه تهمت رو به جون نمیخرم

خدام حرم ها خیلی کار مقدسی انجام میدن

خیلی بزرگوار و عزیزن

آرزوی خیلیارو دارن زندگی میکنن

اینجوری دربارشون حرف نزن

بعدم اینکه شما به جای کسی زندگی نکردی، انقدرم مطمئن نباش از خودت

داری گناه به جون میخری واقعا

قربون امام رضا بشم هر کی مشکل داره میره پابوس از اونجایی که من مانتو عبا میپوشم همیشه، چادرم دستم بود و بخاطر یکسری مشکلات رفتم پابوس و تو حال خودم نبودم همش تو فکر بودم متوجه حراست نشدم چادر سر کنم چنان فریادی زدن که خانم چادر بپوش بخدا بغضی کردم و عصبی شدم ولی حرفی نزدم بخاطر امام رضا جانم که اومده بودم حاجت بگیرم