2777
2789
عنوان

امروز خاستم وزن کنم خودمو ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 31 پست
رژیمت خوبه عزیزم ببین ب ازای وزن بدن یا اونایی ک اضافه وزن دارن ب ازای وزن نرمالشون هرکیلو از وزن یک ...

بخدا خیلی رعاییت میکنم ببینم چی میشه دارم ادامه میدم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

تمریناتمم سعی کن خیلی سبک نزنی در حدی سنگین بزن ک صورتت حالتش عوض بشه اصطلاحا آگلی فیس میگن بهش و ست آخر ب ناتوانی برسی ک بدنت خوب بره جلو بازم سوال داشتی در خدمتم

💜💕تو نیمی از من نیستی تمام منی💕💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا خیلی رعاییت میکنم ببینم چی میشه دارم ادامه میدم

ادامه بده خیلی زمان بره این مسیر گاهی سخت ولی حتما ادامه بده ناامید نشو حد اقل یک سال ب خودت زمان بده

تمریناتمم سعی کن خیلی سبک نزنی در حدی سنگین بزن ک صورتت حالتش عوض بشه اصطلاحا آگلی فیس میگن بهش و ست ...

اره همه ی تمریناتم سنگینه فقط 20 ذیقع هوازی میزنم

بقیش کار با وزنه اس

ادامه بده خیلی زمان بره این مسیر گاهی سخت ولی حتما ادامه بده ناامید نشو حد اقل یک سال ب خودت زمان بد ...

کلا بغد اینکه کات کردم کراتین مصرف میکنم که عضلاتم خشک بشن

ایشالا 🥰🥰💪💪

بهار قراره بریم شهر من از اونه بیشتر دارم میترسم 

میگم شاید تا چن ماه نتونم ورزش کنم و این منو میترسونه

بهار قراره بریم شهر من از اونه بیشتر دارم میترسم میگم شاید تا چن ماه نتونم ورزش کنم و این منو میترسو ...

تو شهر خودتون نمیتونی بری باشگاه؟تا بهار یکم وزنت کم بشه من طناب هم گرفتم تو خونه گاهی طناب هم میزنم میتونی آنلاین دوتا دمبل بخری تو خونه ورزش کن اصلا ورزشو ترک نکن تا بهار هم میتونی کلی چربی کم کنی 

تو شهر خودتون نمیتونی بری باشگاه؟تا بهار یکم وزنت کم بشه من طناب هم گرفتم تو خونه گاهی طناب هم میزنم ...

بابا شهر من کرمانشاه کلا بهش میگن شهر پهلوان پرور کلا خیلی باشگاه بزرگی داره گفتم شاید برم کاری چیزی نتونم برم

ولی راس میگی دوست گلم تو خونه هم میشه ورزش کرد بهانه زیاده

بابا شهر من کرمانشاه کلا بهش میگن شهر پهلوان پرور کلا خیلی باشگاه بزرگی داره گفتم شاید برم کاری چیزی ...

بله عزیزم مربی من میگه ورزش مثل مسواک میمونه همونطور ک مسواک میزنی باید ورزشم بکنی ایول کرمانشاهیا خوشگل میشن خیلی هم عالی 😍

بله عزیزم مربی من میگه ورزش مثل مسواک میمونه همونطور ک مسواک میزنی باید ورزشم بکنی ایول کرمانشاهیا خ ...

عزیز دلم شما کجایی هستین