2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معدلت مشروط نشده؟

میدونی هنوز نتایج نیومده ولی هرکسی از اعمالش خبر داره😂احتمال خیلی زیاد یکی شونو با 10 پاس بشم 3 تا دیگرو پاس نمیشم قطعا ولی بقیه درسا مو قطعا20 گرفتم که معدلم بره بالا

وای منم دیروز ی امتحان داشتم به موقعه نرسیدم نتونستم امتحان بدم سایت بسته شده بودباید ترم بعد دوباره ...

اره منم ترم قبل همچین بلایی سرم اومد بااستاد صحبت کردم کلاسا رو نرفتم فقط رفتم امتحانش رو این ترم دادم

میدونی هنوز نتایج نیومده ولی هرکسی از اعمالش خبر داره😂احتمال خیلی زیاد یکی شونو با 10 پاس بشم 3 تا ...

فقط مشروط نشی اوکیه و حداقل واحد تو یک ترم رو پاس کرده باشی

وحده لا اله الا هو

میدونی هنوز نتایج نیومده ولی هرکسی از اعمالش خبر داره😂احتمال خیلی زیاد یکی شونو با 10 پاس بشم 3 تا ...

چند واحد پاس میشی؟ اگر زیر ۱۲واحد باشه کل درسات حذف میشه چون زیر ۱۲ ترم ب حساب نمیاد

فقط مشروط نشی اوکیه و حداقل واحد تو یک ترم رو پاس کرده باشی

9 تا درس بوده همه شونو با 20 پاس کردم فقط این 3تا رو فکر نکنم مگر اینکه انفاق کنن که نمیکنن اخه من اخر ترم رسیدم