2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم همین سوالو از من پرسیده بودیاآره مثل قبل میشه ولی طول میکشه

ععع یادم نبود😂😂🥲🥲

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
رابطم یا محمد عوضی ممکنه دلشو یدشت بیارم تا کی باهمیم

بنظرم یه شخص بهتر در انتظارته زیاد وقت و احساس واسه رابطه الانت خرج کردی 

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

میدونم غلطع به خواسته اش تن میدم؟تا کی باهمیم ؟

فکر نکنم زیاد باشه چند ماه بیشتر نیست نهایتا سه ماه

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

میشه بگی پزشکی قبول میشم؟ازدواجم چی میشه

ببین واقعا حرفی که میزنم‌قطعی نیست و صددرصدی نیست

ولی حس‌میکنم ازدواج خوبی داری ولی پزشکی رو قبول نشی❤️

عوضی 🤣اصلا خودم پیشنهاد میدم😭🤣

ببین چیزایی که میگم حسمه زیاد مطمعن نیستم😂😂😂

کی جدا میشیم؟

اون زیاد تمایل نداره تو بیشتر دوست داری 

جدا شدنی نمیبینم بیشتر علاقه به جدایی داری نزار اتفاق بیوفته❤️