2777
2789
عنوان

یعنی میشه عمه شوهرم کارماشو پس بده

139 بازدید | 15 پست

خونه پدری من کوچیکه یه بار بهم گفت بابات اینا هنوز تو همون فسقل خونه زندگی می‌کنن

من دوتا دخترم دارم وضعمون هم خوبه یه بار بهم گفت چه فایده وقتی وارث نداری

حالا همین آدم یه هفته هم جلوتر پیشواز رمضون میره و به محمد و آلش که تنها یه دختر داشته و آل محمد که از طرف همون یه دختره هر لحظه سلام میده

خیلی دلمو شکسته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم شما که آنقدر قشنگ حرف میزنی همینو بهش بگو.بگو دختر در بهشته خدا نظر لطفش ورحمتش رو بهمون کر ...

اینا بعدا اومد تو ذهنم انقد خودخوری کردم که کاش اینو میگفتم کاش اونو می‌گفتم وگرنه وقتی که گفت شوک شدم هنگ کردم اصلا

عمه شوهر چیه که واست مهم باشه 

اینا نسل بدبخت هستن خودشون با این تحقیر ها بزرگ شدن 

ولی به نظرم شما یبار ازش بپرس عمه جان شما که بلدی و به دین آگاه چرا سید ها از نسل دختر پیامبر هستن 

یا بگو تعجب می‌کنم مذهبی ها چطور پسر دوست هستن چون پیامبر که پسری نداشت 

اینا بعدا اومد تو ذهنم انقد خودخوری کردم که کاش اینو میگفتم کاش اونو می‌گفتم وگرنه وقتی که گفت شوک ش ...

باشه همینو یه روز تو جمع قشنگ بگو .ما در مورد دخترا حدیث داریم

همون حدیث رو بخون وبگو سجده شکرکردم بابت دخترام

یبار که حرف زد بگو حاج خانم از شما بعیده این حرفا دختر دری از درهای بهشته

اصلا دیگه نمیخوام ببینمش بعد از حرفاش روزای سختی رو گذروندم مخصوصا که دوتا دسته گل منو نادیده گرفت و گفت وارث نداری

همش می‌گم خدایا بهم سلامتی بدم دخترامو وسط این قوم مغول به یه جایی برسونم و مستقل بشن