2777
2789
عنوان

مامانایی که سنجش بردین بچه هاتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 31 پست
وای . اخه من دو سال چیش با دستگاه نگاه کردن گفتن آستیگمات نیس الان جهتای ریزو نگفت

نگران نباش عزیزم مشکل حادی نیست منم وقتی گفت آستیگماته اصلا افسرده شدم شب و روز گریه میکردم ولی اصلا پسرم تو بینایی مشکلی نداره بعدشم عینک هم استفاده نمیکنه یعنی لازم نیست، شمام ببرش چشم پزشک چک کنه انشاالله که طوری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکشنبه بردیم فعلأ هیچ کاری نکردیم خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم گوشی زیاد دستش میگیره گفت گوشی ندین ...

اینم گوشی زیاد دستش میگیره من فک کنم هر دو چشمش لب مرزه البته چیزی نگفتن. خیلی ناراحتم. 

برام صلوات میفرستین
نگران نباش عزیزم مشکل حادی نیست منم وقتی گفت آستیگماته اصلا افسرده شدم شب و روز گریه میکردم ولی اصلا ...

اخه میگم آستیگمات مادرزادی هست اینم دوسال پیش گفتن آستیگمات نیس. 

برام صلوات میفرستین
اینم گوشی زیاد دستش میگیره من فک کنم هر دو چشمش لب مرزه البته چیزی نگفتن. خیلی ناراحتم.

چشم راستش خوب بود ولی چپش دو سه تا اشتباه گفت ولی خوب نگفت ببر پیش متخصص ولی من اگه فرصت پیش بیاد میبرمش 

چشم راستش خوب بود ولی چپش دو سه تا اشتباه گفت ولی خوب نگفت ببر پیش متخصص ولی من اگه فرصت پیش بیاد می ...

منم میبرمش ولی حال منو شوهرم گرفته شد 😔😔 همش تقصیر گوشیه چشم خودمم ضعیف کرد ولی من خیلی کار کشیدم ازش خیلیی. برا این چه زود اینطوری کرد

برام صلوات میفرستین
اخه میگم آستیگمات مادرزادی هست اینم دوسال پیش گفتن آستیگمات نیس.

پسر منم مرتب تو بهداشت با دستگاه چک میشد ولی خب یهو اینجوری شد،الان دو ساله هر ۶ماه میبریم چک بشه چشماش البته دکترش میگه لازم نیست ولی چون من خیلی استرسی ام اینجوری خیالم راحت میشه، حال الانتو میفهمم عزیزم ولی اصلا مورد نگران کننده ای نیست

منم میبرمش ولی حال منو شوهرم گرفته شد 😔😔 همش تقصیر گوشیه چشم خودمم ضعیف کرد ولی من خیلی کار کشیدم ...

تقصیر خودم بود عادتش دادم به گوشی حالا عادت کرده نمیتونه ترکش کنه سال دیگه هم میره مدرسه کاش با مشق و درس مشغول شه گوشی فراموش کنه

تقصیر خودم بود عادتش دادم به گوشی حالا عادت کرده نمیتونه ترکش کنه سال دیگه هم میره مدرسه کاش با مشق ...

پسرم امسال پیش دبستانی میره. اینو پسز داییش به گوشی عادت داد

برام صلوات میفرستین
گفت اکثرا ارثی هست ولی گوشی و کامپیوتر تشدیدش میکنه

آستیگماتو گفت؟ من قبلا اون علامتارو خودم تو خونه ازش میپرسیدم قشنگ میگفت خوشحال بودم امروز نتونست بضیاشو بگه دلم هرری ریخت

برام صلوات میفرستین
آستیگماتو گفت؟ من قبلا اون علامتارو خودم تو خونه ازش میپرسیدم قشنگ میگفت خوشحال بودم امروز نتونست بض ...

خب بچه اس عزیزم شاید خسته بوده حوصله ش نکشیده بگه شاید لجبازی کرده یا یه همچین چیزی، نگران نباش