2777
2789

همش میگه مطلب شما به زودی منتشر خواهد شد. اه. یه ساعته دارم تایپ میکنم

هر بار میرم بعد یه ماه برمیگردم یه عیب جدید اضافه شده. حتی عیبهاتون هم خلاقانه ست

اگه من رو تو این سایت دیدید، لطفا این متن رو خیلی سریع برام بفرستید: خیلی اسکلی که دوباره اومدی تو این سایت. برووو بیروووون..  از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

سلام ووو

اگه من رو تو این سایت دیدید، لطفا این متن رو خیلی سریع برام بفرستید: خیلی اسکلی که دوباره اومدی تو این سایت. برووو بیروووون..  از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که پستامو نمیتونم ویرایش کنمشما میتونید

اره میتونم من