مامان_راپونزل مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 279 عنوان خانما کی تخم هویج خورده برای بارداری خواهش میکنم اگه بلدین بگین 80 بازدید | 19 پست یکی همینجا گفت تخم هویج و و تخم گیاه پنج انگشت رو باید بخوریمکسی میدونه چه روزی؟چه مقدارو اینکه جواب گرفتین؟ جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗 1403/10/18 | 14:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_آبنبات_چوبی_ عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 232 جواب دادن منم لایک کن اسی میشه دعاکنی خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهم بده🥺❤️🥲
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8210 چن وقته اقدامیبنطرم اینا ج نمیدههعیمنم نینی میخام من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
مامان_راپونزل مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 279 جواب دادن منم لایک کن اسی معمولا این چیزا رو جواب نمیدن😂 جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗
mahsa7870 عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 372 دارم میخورم این ماهاز روز اول پریودی شروع کردم تا الان که روز نهم سیکلمهتا روز چهارده میخورم هم خودم هم شوهرماقدام کنیم دیگ نمیخوریمامیدوارم این ماه بچه درست بشه😂کیت خریدی ؟؟
مامان_راپونزل مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 279 چن وقته اقدامیبنطرم اینا ج نمیدههعیمنم نینی میخام شیش ماهولی مرتب و رو نظم نبوده جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗
مامان_راپونزل مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 279 دارم میخورم این ماهاز روز اول پریودی شروع کردم تا الان که روز نهم سیکلمهتا روز چهارده میخورم هم خودم ... آخه نباید زیادم بخوری باعث کیست تخمدان میشه جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗
مامان_راپونزل مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 279 ضمنا ب من دکتر گفته بخورم واقعا؟پس تاثیر داره که دکترم گفتهچجوری درستش میکنی؟ جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8210 شیش ماهولی مرتب و رو نظم نبوده دکترت چی میگهمن دکترنرفتمولی دوماه یسره اقدام بودیمنگرفتدیگ برا منطم شدن قرص خوردم الان قط کردم چون بهمم ریختهکاش بگیرهمن کم اسیردکترا نبودم دیگ طاقت اینو ندارم برا بچه هم اسیربشم من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
mahsa7870 عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 372 واقعا؟پس تاثیر داره که دکترم گفتهچجوری درستش میکنی؟ اره بزار تا عکس پیاماش بزارم
مامان_راپونزل مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 279 دکترت چی میگهمن دکترنرفتمولی دوماه یسره اقدام بودیمنگرفتدیگ برا منطم شدن قرص خوردم الان قط کردم چون ... دکتر گفت چون زیر ۳۰ هستی تا ۱ سال طبیعیهنیاز به دارو اینام نیستبرا دومی میخوام اقدام کنم جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 8210 دکتر گفت چون زیر ۳۰ هستی تا ۱ سال طبیعیهنیاز به دارو اینام نیستبرا دومی میخوام اقدام کنم پس یکیو داریخدا ازهمون یکی ب من بده کافیمه من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟
مامان_راپونزل مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 279 پس یکیو داریخدا ازهمون یکی ب من بده کافیمه آره یه دختر دارم خداروشکر،ولی خیلی بهونه برا خواهر برادر میگیره،۶ سالشهانشاالله سال دیگه همین موقع یه بچه تپل مپل بغلته🤲🏻 جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗
مامان_راپونزل مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 279 اره بزار تا عکس پیاماش بزارم عشقم عکس فک کنم نمیشهاگه میشه بگو چجوری درست میکنی؟همسرتم روزی یه لیوان میخوره؟ جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗