2777
2789
عنوان

داستان عاشقی من تا ازدواج با کسی که دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 51 پست
دیگه طاقت نیاوردم دذشتن دیوونه میشدم زنگش زدم جواب داد صداش خیلیییی ضعیف بودگفت بیمارستانم فردا عمل ...

عملش کردن سه روز متوالی زنگش میزدم گوشیش خاموش بود از دوستاش پیگیر شدم گفتن عملش خگب بوده ولی هنوز کامل هوشیار نیس گیجه و این حرفا

تو اون یک هفته من نابود شدم فقط دعا میکردم یه بار دیگه صداشو بشنوم مطمئن شم حالش خوبه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عملش کردن سه روز متوالی زنگش میزدم گوشیش خاموش بود از دوستاش پیگیر شدم گفتن عملش خگب بوده ولی هنوز ک ...

خب

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

عملش کردن سه روز متوالی زنگش میزدم گوشیش خاموش بود از دوستاش پیگیر شدم گفتن عملش خگب بوده ولی هنوز ک ...

بعد یک هفته زنگش زدن گوشیش روشن بود اما جواب نداد 

چند دقیقه بعذش خودش زنگ زد صداش نسبت ب قبل بهتر بود گفت خوبم مرسی ک حالمو پرسیدی و سربع قطع کردیم

چقدددد خوشحال شدم چقد خداروشکر کردم که حالش خوبه

بعد اون دو سه روز بعذش دوباره زنگش زدم جواب میداد یه احوالپرسی ساده میکردیم و قطع میکردیم

یه شبش بهش پیام دادم یه تومور براش نوشتم از هنه دلگیری های این چندساله ام از این که چقد عاشقشم از این که چقد حالم بده اما فقط جواب داد ببخشید من سرم درد مبکته پیامتو نخوندم 

فرداش دوباره زنگش زدم حالشو بپرسم گفت میشه انقد زنگ نزنی من سرم درد میکنه کاری داری پیام بده

خیلی ناراحت شدم ازش خیلیییییی 

دیگه هیچ وقت ن زنگش زدم نه پیام همین ک حالش خوب بود بس بود برام 

بعد یک هفته زنگش زدن گوشیش روشن بود اما جواب نداد چند دقیقه بعذش خودش زنگ زد صداش نسبت ب قبل بهتر بو ...

من خیلی معطلت شدم بدرو 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

بعد یک هفته زنگش زدن گوشیش روشن بود اما جواب نداد چند دقیقه بعذش خودش زنگ زد صداش نسبت ب قبل بهتر بو ...

بحث خواستگاری اون پسره هم همش توی خونه مون بود اونم گویا چندسالی بود منو میخواست منتظر بود بزرگ شم بیاد خواستگاری 

انقد از عشقم ناامبد شدم و میدونستم هیچ وقت بهش نمبرسم

گفتم دل من ک هیچ اما خونوادم چه گناهیی دارن ک کلی ارزو دارن برام

اجازه دادم رسمی بیان خواستگاری و جواب مثبت دادم

بعد یه مدت هم نامزد کردیم دیگه هن هیچ خبری از علی ندارم فقط میدونم حالش خوبه و همین برام بسه 

گاهی عکساشو میبینم بغض خفه ام میکنه دلم تیکه تیکه میشه اما مجبورم به خاطر خونوادم تحمل کنم

نامزدم هم به شدت عاشقمه و دوسم داره خیلیییی پسر خوبیه اما من عاشق یکی دیگه ام

نه میتونم اونو فراموش کنم نه میتونم نامزدمو ول کنم و اونم بشا یه ادم مثل من 

الذن هنه حسرت منو مبخورن که اره شانش داره نامزدمش دندون پزشکه اما بخدا من بدخت ترینم من دلم خوش نیس 

حتی اگه الان هم بفهمم عشقم حالش بده یا ب کمک من نیاز داره هرجورییی شده حتی جونمو مبدم ک اون یه خار تو پاش نره🙂💔

همین... 

خداروشکر ک بهش رسیدی🙂❤️

اما ای کاش بخاطر خانوادت هم این کار رو نمیکردی خیلی سخته بوسیدن کسی ک هیچ حسی بهش نداری و فقط بخاطر مصلحت باهاشی ب جمله م فک کن و اگه میدونی هیچ حسی ب طدفت نداری عاقلانه و منطقی جدا شو و اونم نابود نکن چون ما هممون ادمیم چ زن و چ مرد و بی مهری و بی حسی رو خیلی زود متوجه میشیم پس دیر یا زود نامزدت میفهمه این موضوعو و یکم منطقی تر برخورد کن اگه میتونی از ذهنت پاکش کن اگر م ن ک نانزدت ک بعدا شوهرت میشه نابود میشه 

اما ای کاش بخاطر خانوادت هم این کار رو نمیکردی خیلی سخته بوسیدن کسی ک هیچ حسی بهش نداری و فقط بخاطر ...

خب چیکار کنم عزیزم

من که به اون نمیرسم اخرش با یکی ازدواج میکنم که حسی بهش ندارم یا اینکه باید کلا ازدواج نکنم خونوادم چه گناهی دارن

نامزدم هم ول کنم میشه یکی عین من چون میدونم چقدر عاشقمه

هم خونوادم هم نامزدم به چیزی ک میخوان رسیدن من باید تحمل کنم که منم نمیخوام حال اونا مث من بد شه یه تفر ضربه ببینه بهتره تا این همه ادم