2777
2789
عنوان

جمعه مهمون دارم اینارو درست میکنم 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 45 پست

بنظرم دوتا سالاد تکراری با خیار گوجه یکم جالب نیست  سالاد فصل رو حذف کن بجاش سالاد کلم قرمز و انار بزار طرز تهیه اش هم تو گوگل سرچ کن و اینکه میتونی خورشت بادمجون خورشت بامیه فسنجون مرغ شکم پر و اسنا هم یکیشون بزاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اووووو خب حالاحالا همه میگن خوب نیسقورمه سبزی بیچاره هم کم غذایی نیستاهمش که نباید مرغ ماشینی بدرد ن ...

عزیزم فاز باکلاسی نیست احتمالا خانواده همسر خواهرشونم هستن و دامادشون اولین باره نیاد منزل ایشون 

بخاطر همین میگیم قورمه مناسب نیست 

وای قرمه. سبزی عالیه خیلی خوبه ولی یه چیزی ،سبزی خوردن با قرمه سبزی🤔و اینکه بنظرم جوجه کباب هم بذ ...

اره ما با قورمه سبزی سبزی میخوریم🤔🤔جوجه کباب اخه وقت نمیشه

پیش مهمونا باید برین درست کنیم زشت میشه 

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁
عزیزم فاز باکلاسی نیست احتمالا خانواده همسر خواهرشونم هستن و دامادشون اولین باره نیاد منزل ایشون بخا ...

اره خونواده نامزدش هستن

یه خورشت دیگم درست میکنم  دیگه

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁
اره ما با قورمه سبزی سبزی میخوریم🤔🤔جوجه کباب اخه وقت نمیشهپیش مهمونا باید برین درست کنیم زشت میشه

من یه بار خوردم مامانم مسخره کرد🤣گفت قورمه سبزی با سبزی 

باشه پس 

بنظرم قورمه سبزی خیلیم خوبه 

نه بیشتریم

من خودم دست تنها هنیشه غذا درست میکنم هیچ وقت هم زیر سه نمونه نیست‌‌‌‌البیته میدونم من کار اشتباه میکنم و اصراف و زیاده روی هست ولی خوب دیگه تو خانواده ی ما اینطور جا افتاده اونروز من۷٫۵شب متوجه شدم مهمون دارم خودم تنها برنج درست کردم قیمه مرغ سکم پر با سالادانار و مخلفات دیگه۱۰٫۵شام حاظر بود