2777
2789
عنوان

این برای تویی هست که خسته و نا امیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 19900 بازدید | 1776 پست

🌺  اللهم عجل لولیک الفرج  🌺

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان ان شاء الله آقا صاحب الزمان آمین گوی دعاتون هستن 💟� ...

انشالله ممنونم قربونت برم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@دختر_وفادار @دخترک__عاشق @پری_2326 @اوجولات @دختری_ازجنس_شیطنت ﷽بَقِيَّتُ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ ك ...

سلام ممنون آجی که به یادم بودی.

التماس دعامثل همیشه واسه ازدواجم وشفای پوستم  ازشماودوستان خواهشمندم دعام کنید.فاطمه ام🙏

یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت
﷽بَقِيَّتُ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ...آنچه خداوند (برای شما)باقی گذارده ،برایتان بهت ...

سلام عزیزم ممنونم از دعوتتون حاجت روا باشین انشالله

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
﷽بَقِيَّتُ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ...آنچه خداوند (برای شما)باقی گذارده ،برایتان بهت ...

سلام 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

التماس دعا از همگی 

انشاءالله که به حق امام زمان علیه السلام همه تون آمرزیده و حاجت روا بشید. 

@mystarw @mmmaaarrryyyaaammm @fantasticmom @karambakhsh @_mehraban_bano ﷽بَقِيَّتُ خَيْرٌ لَكُم ...

سلام خواهرگلم ممنون ازدعوتتون ازخدا میخوام زیرسایه امام زمان سعدتمندبشید به دعای همتون محتاجم ی مشکل بزرگ دارم ازتون میخوام برام آیت الکرسی بخونید اجرتون با امام زمان

میگم من یادم میره نماز بخونمیا مصلا 1 هفته میخونم دیگه ول میکنم

سلام عزیزم..

باید ارادتو قوی کنی 

گوشیتو بزار روی ساعت..

تاپیک نماز داریم برای کسانی که تازه شروع کردن دوست داشتین بگین تگ کنم..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام عزیزم..باید ارادتو قوی کنی گوشیتو بزار روی ساعت..تاپیک نماز داریم برای کسانی که تازه شروع کردن ...

ارادم ضعیفه 

مشکلم همینه 

مامانم میگه چون از خدا قاصله گرفتی این همه حس بد داری

اره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

میگم من یادم میره نماز بخونمیا مصلا 1 هفته میخونم دیگه ول میکنم

سلام عزیزم 

برنامه باد صبا رو گوشیتون نصب کردین؟ 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.